top of page

Vuoden viimeisessä ottelussa Näädät matkustaa Uran vieraaksi Turkuun


Vaikka onkin maanantaina ja pelataan korista, niin BC Nokia ei pääse osaksi Korismaanantai-lähetystä, kun Näädät matkustaa Turun Kupittaalle kohtaamaan Ura Basket eGameStarsin tänään maanantaina 30.12. klo 18:30.


Kuudella voitolla ja 14 tappiolla Ura on pudotuspeliviivan alapuolella, joten joulukuun aikana kaarinalaisleirissä on nähty vahvistusrulettia. Kaksi vahvistusta sai lähteä (joista toinen Korisliigan pistekärkeä hätyytellyt Stephaun Branch) ja kolme saapui paikalle. Näin kolmella vahvistuksella kauden aloittaneella Uralla on vahvistuksia nyt neljä. Varsinkin vasta yhden pelin pelanneeseen Tre’Shaun Fletcheriin on asetettu aikamoiset ennakko-odotukset.


Lyhyenä referaattina: Fletcher pelasi Toledon yliopistossa komeilla tehoilla ansaiten konferenssinsa vuoden pelaajan tittelin. Loukkaantumiset ovat kuitenkin pilanneet hänen uransa nousukauden, joka yliopistovalmentajien mukaan olisi voinut poikia paikan NBA:ssa saakka.


Vaikka Ura lähteekin otteluun rökäletappio Salon Vilpasta vastaan, niin joulukuussa Ura on ollut menestyksekäs kotiotteluissaan Kupittaalla. Kaksi kovaa kotivoittoa ovat tulleet Kataja Basketista ja KTP-Basketista, joista molemmat ovat pudotuspeliviivan yläpuolella.


Näädillä taas joulukuu on ollut vaikea. Otteluohjelma on toki heittänyt eteen Korisliigan kärkijoukkueita, mutta vuoden viimeisenä kuukautena viidestä ottelusta sarjapisteet ovat tulleet Nokialle vain kerran. Oman lisänsä tuo loukkaantumissuma, mutta päävalmentaja Greg Gibson peräänkuuluttaa sitkeyttä.


Tällä hetkellä emme ole tarpeeksi sitkeitä voittaaksemme pelejä. Kun menettää palloa näin paljon, niin on mahdotonta voittaa. Meidän tulisi tuntea itsemme onnekkaiksi, että meillä on toinen peli 48 tunnin sisään, jossa voimme palauttaa kunniamme, koska romahdimme päätösneljänneksellä Kouvoja vastaan. Ura on meille vaikea haaste. – Greg Gibson

Tuttuun tapaan ottelu on katsottavissa Elisa Viihteeltä monikameratuotantona.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page