top of page

VOITTO! – BC NOKIA ETENEE FINAALEIHIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA HISTORIASSA!

BC Nokia teki historiaa sunnuntaina kaatamalla Kataja Basketin neljännen kerran ja eteni Korisliigan finaaleihin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Seitsemään otteluun venynyt semifinaalisarja päättyi Nokian 4-3 voittoon.

 

Tämä saavutus on merkittävä BC Nokialle, joka pääsee nyt ensimmäistä kertaa historiassaan tavoittelemaan Korisliigan voittoa. Finaaliin eteneminen on osoitus joukkueen sitkeydestä ja valmennuksen osaamisesta, mutta se on myös vasta alkua heidän tavoitellessaan kultamitalia kauden päätteeksi.Finaalisarja käynnistyy jo ensi viikolla, ja vastustajaksi asettuu Helsingin Seagulls. Ensimmäinen finaaliottelu pelataan keskiviikkona 8.5. Kisahallissa Helsingissä. Ensimmäinen finaalisarjan kotiottelu pelataan perjantaina 10.5.2024.


BC Nokian joukkue ja faniyhteisö ovat täynnä odotusta ja intoa ensimmäisiin finaaleihinsa. Joukkue on osoittanut vahvuutensa ja taitonsa semifinaaleissa, ja nyt he valmistautuvat kohtaamaan finaalivastustajan voitokkaasti. Fanit ovat valmiita tukemaan joukkuettaan ja toivovat voivansa juhlia voittoa kotikentällä Harjuniityssä.

 

Vahvistamme finaaliotteluiden tapahtumapaikan lähipäivien aikana, siihen asti nauttikaamme #keltainenkevät.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page