Vilpas vei Näädät puhtaasti 3-0 kesälomille


BC Nokian kausi loppui pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, kun Salon Vilpas vei Salohallissa kolmannen ja ratkaisevan ottelun 114-87 (64-49). Vilpas eteni Korisliigan välieriin otteluvoitoin 3-0.


Ottelu oli kuin toisinto kahdesta edellisestä: alussa Näädät rimpuili mukana alussa, mutta lopulta Vilppaan hyökkäyspään toteutus ja materiaaliylivoima oli vain liikaa. Näädille ei jäänyt kahta sanottavaa ja kysyttäessä ottelun jälkeen, että oliko mitään tehtävissä, niin päävalmentaja Tero Vasell pystyi vain pyörittelemään päätään.


– Ei ollut. Tykkään rehellisyydestä. Onnittelut Vilppaalle, erittäin vaikuttavaa tekemistä. Minun Korisliiga-kokemuksellani ei ollut mitään tehtävissä, Vasell sanoi.


– Yritimme löytää juttuja, joilla voisimme vähän hätyytellä Vilpasta. Pelien alussa onnistuimme olemaan aktiivisia ja onnistuimme horjuttamaan, mutta jossain vaiheessa jokaisessa pelissä Vilppaan show lähti käyntiin.


– Tänään selkäranka naksahti täysin ja siinä jouduimme käyttämään aikalisät ja vaihdot, ettei tämä nyt näin voi päättyä. Tuli vähän ryhtiliikettä ja saimme pelattua pelin pois.


– Olihan Salo ihan selkeästi parempi joukkue. Yritimme, mutta se ei riittänyt, kahdeksan pistettä ja neljä riistoa tilastosarakkeeseensa kerännyt Teemu Sulonen virkkoi.


Näätien parhaat pistemiehet kauden viimeisessä ottelussa olivat Sean O'Mara (21/5), Aapeli Alanen (16/5), Armin Cane (15/3/4 syöttöä) ja Juan Davis Jr. (13/6).


Vallan erinomaisen Vilppaan parhaimmistoon kuuluivat Jamie Skeen (23/5), Juho Nenonen (19/5), Jack Gibbs (17/4/4) ja Brandon Taylor (16/5).


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.