top of page

Vilpas kukistettu! Näätien paikka ylemmässä jatkosarjassa ratkeaa lauantaina Kouvolassa


BC Nokia taistelee edelleen paikasta Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa, kun Näädät kaatoi vieraissa hallitsevan Suomen mestarin Salon Vilppaan 81-87 (33-38). Näätien kohtalo runkosarjan jälkeen ratkeaa täten lauantaina Kouvolassa.


Vaikka nokialaiset olivat pelanneet myös edellisenä päivänä, niin se ei jaloissa näkynyt, kun Näädät vei ensimmäisen neljänneksen 12-24, mikä kantoi viiden pisteen johtoon puoliajalle. Vilpas pääsi puoliajan jälkeen hetkeksi ohitse, mutta loppuaika meni nokialaisten komennossa.


En ole koskaan ollut joukkueessa, mikä tekee näin paljon töitä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelasimme tänään kovaa ja vaikka Vilpas nousi ohi, emme panikoineet. – Greg Gibson

Loppuhetkillä Näädät sai pidettyä Vilppaan takanaan kovilla heitoilla, joista ehkä kovin oli Kahros Rossin step back -hyppyheitto noin minuutti ennen loppusummeria, jolla ero venyi viiteen.Olemme tehneet töitä koko kauden ajan eli olemme hyvässä kunnossa eikä jalat paina otteluruuhkassa. Pelasimme tänään kovaa ja saimme Vilppaan kolmoset jäämään 23 prosenttiin. – Arnaldo Toro

Näätien viisikko Justin Pierce (22/4), Arnaldo Toro (14/17), Ross (16/1/6 syöttöä), Max Besselink (10/3) ja Max Besselink (10/3) kantoivat jälleen joukkuetta loistokkaasti. Vaihtopenkin sytyttäjänä toimi Antti Ahonen, joka heitti kolmosensa 4/4 ja keräsi sarakkeeseensa 12 pistettä 12 minuutissa.Vilppaan pisteistä vastasivat Jeremiah Wood (18/10/5 syöttöä), Bryan Griffin (15/7), Marcus Lovett Jr. (17/2/6 syöttöä) ja Brian Fobbs (14/4).


Lähtökohdat otteluun olivat vähintäänkin mielenkiintoiset, kun voitolla Vilpas olisi varmistanut paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Nyt myös Vilppaan kohtalo on Näätien käsissä.


Lauantaina BC Nokia pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa Kouvolassa Kouvoja vastaan. Voitolla Näädät pääsee ylempään jatkosarjaan, häviöllä paikan ottaa Vilpas.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page