Viimeistä viedään ennen joulua, Näädät Lapualle


BC Nokia lämmittelee vatsansa joulukinkkua varten matkustamalla perjantaiksi 21.12. klo 18:30 Lapualle haukkaamaan palasen Kobrista. Näädät hakee ottelussa neljättä peräkkäistä voittoaan.


Vahvan alkukauden jälkeen Kobrat on ajautunut alamaille, kun lapualaiset notkuvat tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kun Kobrien edelliseen voittoon on jo lähes kaksi kuukautta, niin pohjanmaalaiset ovat vaipuneet lähelle sarjataulukon pohjaa.


Edellisen, ja ainoan, kerran tällä kaudella joukkueet mittelivät lokakuun lopussa, kun Näädät väänsi 93-81-voiton kotiluolassaan. Korisliiga-kauden eroosio on raastanut Näätien kokoonpanon uuteen kuosiin, mutta Kobrissa on nähty vain yksi vaihdos, kun loukkaantuneen Michael Morsellin on korvannut Jaron Hopkins (16,8/7,3).


Rivakasti kenttää juoksevan Kobrat-retkueen pistetaakka kallistuu vankasti ulkomaalaisvahvistusten harteille. Hopkinsin lisäksi yli kaksinumeroiset pistelukemat keskimäärin pussittavat Korisliigan pistetykkeihin kuuluva Khalil Small (20,1/5,7), Larry Anderson (20,4/6,9/3,4 syöttöä) ja Zane Waterman (11,6/6,5).


Suomalaisosastolla Lapua luottaa paikalliseen höystettynä ripauksella Etelä-Suomea. Kobrien omat kasvatit Panu Peltokangas (5,5/3,9) ja Jussi Turja (7,6/1,4) ovat jo Korisliiga-konkareita. Rotaatiominuuteille pääsevät myös Robert Juvonen (3,4/2,6), Lauri Toivonen (6,7/3,9) ja Peetu Drockila (1,9/0,6).


Huhujen mukaan Alakulman perjantainen pikkujoulubussi täyttyy hyvää vauhtia, mutta paikkoja takamukselle on vielä jäljellä. Tarjolla on glögiä ja pipareita. Matkassa mukana on myös itse Joulupukki, jonka Näätien tiedotus on jo hetken aikaa epäillyt olevan oikeasti yksi Alakulman rumpuryhmän jäsenistä.


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.