top of page

Vieraspelikiertueen viimeinen osa Kaarinassa


BC Nokia pelaa kolmen ottelun mittaisen vieraspelikiertueensa viimeisen ottelun Liittoisten monitoimitalolla keskiviikkona 6.2. kello 18:30 kaarinalaista Ura Basketia vastaan.


Sarjanousija Ura Basket on joutunut kokemaan lupaavasti alkaneen alkukauden jälkeen Korisliigan raadollisuuden. Kun kaarinalaisten pelin ehdoton kulmakivi Malik Dime pakkasi laukkunsa ennen joulua ja matkasi Bulgariaan, ei Ura ole kyennyt enää voittoa ottamaan. Nyt joukkue rämpii yhdentoista ottelun tappioputkessa.


Ura on myös kärsinyt loukkaantumisista, kuten koko Korisliiga. Näädätkään ei lähde keskiviikkoon tuoreina, kun pitkäaikaistoipilaat Daniel Dolenc ja Waltteri Mäkelä ovat edelleen poissa, mutta myös Jalek Feltonin pelaaminen on vielä epävarmaa.


– Vieraspelikiertueella vuorossa tunnelmallinen Littoisten Monitoimitalo. Loukkaantumiset eivät tunnu ottavan loppuakseen, mutta niillä mennään, jotka kasaan saadaan, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Näätiä vastaan Ura lähtee vain kolmella ulkomaalaisvahvistuksella, kun joulun aikoihin joukkueeseen liittynyt Doug Wiggins ei jatka Kaarinassa. Kolmikon muodostaa yksi Korisliigan kovimmista pistetykeistä Avery Woodson (18,0/4,4), Kobrissa viime kaudella pelannut Stephen Croone (10,2/2,8) ja vuosien takaa Kobrista tuttu Jesse Perry (11,3/8,0).


Suomalaisosastolla Näädät-fanien mielenkiinto osuu vahvasti Eldar Skamoon (5,8/5,8), joka on alkukauden loukkaantumisen jälkeen päässyt pelaamaan Uran paidassa jo 13 ottelua. Eden lisäksi Kaarinan kotimaisista vaarallisimpia ovat Fiifi Aidoo (11,2/3,5/4,7), Mikael Sandberg (7,2/5,4) ja Nokialla toissa kaudella pelannut Aleksi Akpaso (6,8/1,6).


Viritä siis keskiviikkona kello 18:30 taajuudeksi Elisa Viihde ja lämmittele kohti lauantaista Kobrat-kotimatsia varten. Kyseessähän on Näätien helmikuun ainoa kotimatsi.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page