top of page

Vielä yksi kotiottelu ennen maajoukkuetaukoa, Ura Basket Näätien vieraaksi


Ennen helmikuun maajoukkuetaukoa BC Nokia pelaa vielä yhden kotiottelun Korisliigassa, kun keskiviikkona 12.2. klo 18:30 Näätien vieraaksi saapuu Ura Basket eGameStars. Kyseessä on Viikon Veikkauspeli, jossa Veikkauksen Etuasiakkaat saavat kaksi lippua yhden hinnalla.


Toista peräkkäistä kauttaan Korisliigassa pelaava Ura on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä kymmenellä voitolla ja kahdellakymmenellä tappiolla. Kun runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kuukautta, niin mieliäkseen pudotuspeleihin, Uran on saatava voittoja ja nopeasti. Vuodenvaihteen jälkeen kaarinalaiset ovat pelanneet yhdeksän ottelua, joista he ovat poistuneet voittajina kolmesti. Nokialle joukkue saapuu allaan neljän ottelun mittainen tappioputki.


Kaarinan vaarallisuuden tietää jokainen. Parhaimmillaan joukkue pystyy sellaisiin hyökkäysrypistyksiin, että heikompaa hirvittää. Tre'Shaun Fletcher (17,6/6,8) ja Dustin Thomas (16,8/11,1) muodostavat vaarallisen vahvistuskaksikon, jota täydentää 7,7 kolmosta ottelua kohden ampuva Marius van Andringa (13,2/2,1/2,1).


Ura Basket on vaarallinen joukkue, jos he saavat itseluottamuksensa kasaan jo alussa. Meiltä on todella tärkeää, että olemme keskittyneitä puolustuksessa ja pidämme heidän laadukkaat heittopaikat minimissä. – Greg Gibson

Näädät taas lähtee otteluun hyvä voitto allaan. Nokialaiset kävivät viikonloppuna Uudessakaupungissa ryöstämässä sarjapisteet Korihailta varsin ylivoimaisella esityksellä. Reilu 30 pisteen voitto, vaikka Niko Mattila puuttui kokoonpanosta – ja puuttuu edelleen keskiviikkona.


BC Nokian pitkäaikainen yhteistyökumppani Pancho Villa on avaamassa uuden toimipisteen Nokialle ja toimii otteluisäntänä.


Näätien ja Ura Basketin kohtaaminen on myös Viikon Veikkauspeli:


  • 100 ensimmäistä Veikkauksen Etuasiakasta saa kaksi lippua yhden hinnalla (yhteensä 200 lippua)

  • Etu on lunastettavissa Veikkauskorttia tai mobiilisovellusta käyttäen

  • Etu on voimassa hallien lipunmyyntipisteissä. Sitä ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin


Instagramissa Daniel Dolenc on ottanut @veikkausvedot-tilin haltuun, joten kannattaa ottaa seurantaan!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page