Vielä yksi ennen maajoukkuetaukoa: Näädät sunnuntaiksi Joensuuhun

Päivitetty: 3. joulu 2018


BC Nokia hakee kolmen ottelun tappioputkensa katkaisua sunnuntaina 25.11. europeleissä kunnostautunutta Kataja Basketia vastaan Joensuun LähiTapiola Areenassa klo 17:00.


Europeleissä marinoitu ja jo jatkolohkopaikkansa varmistanut Kataja on Korisliiga-kartalla kummajainen. FIBA Europe Cup on työllistänyt sen verran, että kuin valtaosa kotimaan joukkueista on jo pelannut lähemmäksi tusinallisen otteluita, niin joensuulaiset ovat siitä vain puolessa. Vaikka Kataja on niittänyt menestystä Euroopan kentille, niin Korisliigassa meno on ollut maltillisempaa: kuudesta ottelusta kolme voittoa. Toki otanta on vielä pieni.


Loukkaantumiset ovat runnelleet Katajaa läpi kauden. Korisliigassa kaikissa kuudessa ottelussa ovat esiintyneet vain kuusikko Vincent Simpson (10,0/2,3), Ryan Wright (10,3/4,7), Joni Herrala (2,5/1,2), Atte Perttu (1,5/1,5) ja Susijengi-parivaljakko Topias Palmi (15,0/5,0) sekä Ilari Seppälä (16,5/2,8/6,2).


Näätiä vastaan päävalmentaja Juha Sten saa ennakon mukaan jalkeille miltei koko köörinsä: kuusikon lisäksi sunnuntaina nähdään alati vaarallinen rämäpää Daniel Mullings (13,0/8,3/3,0), loukkaantumispaikkaaja Guy Landry Edi (11,5/3,5) sekä suomalaisista Matias Ojala (7,3/6,3), Samuli Vanttaja (8,0/1,5) ja Tommi Huolila (7,3/4,0).


Mutta jos joku tietää loukkaantumisista, niin se on Näädät. Daniel Dolencin pitkäaikainen loukkaantuminen oli iso takaisku itsessään, mutta Aapeli Alasen puuttuminen kokoonpanosta on näkynyt vahvasti Näätien pelaamisessa viimeisissä otteluissa. Nyt kun pelaajia on alkanut tippumaan tasaiseen tahtiin, niin GTD-merkintöjä riittää. Vielä perjantaina sekä Dolencin että Alasen esiintyminen Katajaa vastaan on epävarmaa. Lisäksi päävalmentaja Ville Tuominen pohtii vielä, että nostetaanko Juan Davis Jr. kokoonpanoon – ja kenen vahvistuksen tilalle.


– Viimeistä viedään ennen tervetullutta mj-taukoa. Tavoitteena saada muutama ehjä harjoitus alle ja sitä kautta taas konseptia paremmin kasaan, Tuominen kertoo ennakossaan.


Huhujen mukaan Alakulma ei ole lähdössä Joensuuhun, mutta punoo jo juoniaan joulusiivouksien välttämiseksi.
Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.