top of page

Vasell ensimmäistä kertaa Näätien puikoissa sunnuntaina Nokialla


BC Nokian tuore päävalmentaja Tero Vasell johdattaa joukkonsa ensimmäistä kertaa Korisliiga-otteluun sunnuntaina 3.3. kello 17:00 Nokian palloiluhallissa, kun Näädät saa vastaansa Helsinki Seagullsin.


Maajoukkuetauko toi mukanaan suuren muutoksen Nokian leirissä, kun Ville Tuominen siirtyi syrjään päävalmentajan paikalta ja Näätien komento siirtyi aiemmin apuvalmentajana toimineena Vasellille. Seitsemännellä sijalla pudotuspelipaikasta kiinni pitelevällä Näädillä on edessä vauhdikas Korisliigan ”March Madness”.


– Uusi alku ja askel kerrallaan lähdetään taivaltamaan tätä yhteistä kevättä. Todellinen ruuhkakuukausi edessä, kun maaliskuussa on kahdeksan peliä, joista viisi kotona, Vasell kommentoi.


Nokialaisilla on ollut vuodenvaihteen jälkeen vaikeaa parketilla. Yhdeksästä ottelusta Näädät on voittanut vain yhden ja viimeisin voitto on tammikuun loppupuolelta Kouvoja vastaan. Seagullsia vastaan joukkue lähtee katkaisemaan kaulan neljään venyneestä tappioputkestaan.


– Halutaan näyttää koripallosta nauttiva BC Nokia. Haaste on heti ensimmäisenä kova, kun vastaan tulee isokokoinen Seagulls.


Sairastuvalta Näädät ei ole saanut apuja, kun sekä Waltteri Mäkelä että Daniel Dolenc ovat vielä loukkaantuneina sivussa, minkä lisäksi Antti Ahonen on Raholan Pyrkivän ottelussa pelaamassa. Vielä perjantaina on epäselvää, että valitseeko Vasell pelaavaan kokoonpanoonsa Juan Davis Jr:n vai Armin Canen.


Seagulls hengittää niskaan kahdeksantena


Seagulls häärii sarjataulukossa yhden voiton takana kahdeksannella sijalla, joten sarjapisteet olisivat varmasti molemmille joukkueille mieluisat. Stadilaisilla on, nokialaisten tapaan, vahvistuksia mennyt ja tullut kauden aikana. Lopulliseksi nelikoksi on muotoutunut Juwan Staten (17,5/2,9/5,1), Alexander Ruoff (11,7/5,6/4,0), Christopher Ortiz (15,6/6,2) sekä Wayne Blackshear (17,8/4,5).


Seagulls on, kaikesta huolimatta, tällä kaudella henkilöitynyt vahvasti teräsmies Tuukka Kottiin (13,5/9,4), joka maajoukkuetauon Susijengi-ottelussa Venäjää vastaan osoitti, että 37 vuoden iästä huolimatta Helsingin ylpeydeltä löytyy aloittava sentteri, joka ei kalpene edes kansainvälisillä parketeilla.


Timo Heinonen (6,9/2,4), Alex Vaenerberg (3,7/1,9) ja Ricky Waxlax (4,5/3,3) muodostavat lopun Seagullsin vakiomiehistöstä. Ajoittain myös Jesper Granlund (2,9/0,8), Sakari Laakso (1,9/0,9) ja Erik Waxlax (0,2/0,1) pääsevät irti.


Näädillä on edessä peräti viisi kotipeliä maaliskuussa, joten ensimmäinen ottelu toimii avajaisina uudelle alulle. Sen jälkeen keskiviikkona onkin luvassa Ladies Night hallitsevaa Suomen mestaria vastaan. Kaikenlaista kivaa tapahtumaa on luvassa muihinkin otteluihin, joten kannattaa pysyä kuulolla.


Näätien tiedotukseen saapuneiden huhujen mukaan Alakulma on jo valmistautunut jo ennakkoon keskiviikon Ladies Night -tapahtumaan raidaamalla Nokian Työväen Teatterin rekvisiittavaraston. Kuulemma pinkkiä ei kauheasti löytynyt omista vaatekaapeista, joten apua joutui hakemaan muualta. Tiedä sitten...

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page