BC Nokia ja vakuutusyhtiö Turva yhteistyöhönBC Nokia ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019-2020 sekä 2020-2021, joista jälkimmäinen kausi toimii optiona.


”Olemme todella innoissamme juuri sovitusta yhteistyöstä Turvan kanssa. Yrityksen toiminta-ajatus sekä arvot kohtaavat täydellisesti kanssamme ja myös päämäärämme omaa toimintaamme ajatellen on sama. Yhteistyökumppanina Turva tarjoaa meille useita eri mahdollisuuksia ja he ovat samalla mukana myös tukemassa junioreidemme toimintaa. Tietysti Turva pystyy tarjoamaan palveluitaan myös omille kohderyhmillemme. Toivotamme Turvan lämpimästi osaksi joukkojamme ja matkallemme kohti menestystä”, kommentoi BC Nokian General Manager Marko Pirhonen.


”Turva näkee paljon yhteistä BC Nokian kanssa intohimossa kehittää omaa toimintaansa ja olla kilpailukykyinen koosta huolimatta. Pieni ja paras sopii mainiosti molempien organisaatioiden ajatusmaailmaan”, toteaa Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallinen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että Turvan omistavat asiakkaat eli vakuutuksenottajat sekä takuupääoman omistajat. Asiakkaille keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina. Turvan pääkonttori on Tampereella ja yhtiö työllistää valtakunnallisesti yli 300 vakuutusalan ammattilaista. Turva on voittanut vakuutusalan asiakastyytyväisyysmittauksen jo neljä vuotta peräkkäin. Siksi voimme sanoa: Pieni ja paras.

Lisätietoja: www.turva.fi


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.