top of page

BC Nokia ja vakuutusyhtiö Turva yhteistyöhönBC Nokia ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019-2020 sekä 2020-2021, joista jälkimmäinen kausi toimii optiona.


”Olemme todella innoissamme juuri sovitusta yhteistyöstä Turvan kanssa. Yrityksen toiminta-ajatus sekä arvot kohtaavat täydellisesti kanssamme ja myös päämäärämme omaa toimintaamme ajatellen on sama. Yhteistyökumppanina Turva tarjoaa meille useita eri mahdollisuuksia ja he ovat samalla mukana myös tukemassa junioreidemme toimintaa. Tietysti Turva pystyy tarjoamaan palveluitaan myös omille kohderyhmillemme. Toivotamme Turvan lämpimästi osaksi joukkojamme ja matkallemme kohti menestystä”, kommentoi BC Nokian General Manager Marko Pirhonen.


”Turva näkee paljon yhteistä BC Nokian kanssa intohimossa kehittää omaa toimintaansa ja olla kilpailukykyinen koosta huolimatta. Pieni ja paras sopii mainiosti molempien organisaatioiden ajatusmaailmaan”, toteaa Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallinen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että Turvan omistavat asiakkaat eli vakuutuksenottajat sekä takuupääoman omistajat. Asiakkaille keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina. Turvan pääkonttori on Tampereella ja yhtiö työllistää valtakunnallisesti yli 300 vakuutusalan ammattilaista. Turva on voittanut vakuutusalan asiakastyytyväisyysmittauksen jo neljä vuotta peräkkäin. Siksi voimme sanoa: Pieni ja paras.

Lisätietoja: www.turva.fi


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page