top of page

Vakuutusyhtiö Turva on mukana BC Nokian kaikkien aikojen kaudella


BC Nokia jatkaa menestyksekästä yhteistyötään pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Keskinäisen Vakuutusyhtiön Turvan kanssa kaudella 2022–23. Sopimukseen kuuluu optio kaudelle 2023–24. "Kaikkien aikojen kausi" tarkoittaa BC Nokialle tinkimätöntä asennetta niin kentällä kuin sen ulkopuolella.


– Asenne on sitä, että teemme työtä joukkueen menestymisen eteen. Haluamme myös innostaa yleisöä ja rakentaa kumppanuuksia entistä paremmin, sanoo myynnistä vastaava Pasi Heino.


Yhteistyö Turvan kanssa on BC Nokialle tärkeää.


– Turva ottaa yhteistyön tosissaan kuten mekin! Teemme aitoa, molemmille arvoa tuovaa yhteistyötä ympäri vuoden, kuvaa Heino.


– Arvomaailmamme ovat yhteiset. Turva tuntee ihmisten arjen. Turvassa on läheinen tunnelma, se on "pieni ja paras".


BC Nokia lähtee syksyyn hyvillä fiiliksillä.


– Innolla kohti uutta kautta! Tavoitteemme on parantaa viime kaudesta, ja joukkueeseen onkin saatu lisää leveyttä, kertoo kapteeni Antero Lehto.


Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio toivottaa BC Nokialle positiivista nostetta uuteen kauteen.


– BC Nokian ja Turvan historia on pitkä, joten yhteisen taipaleen jatkuminen on huippujuttu.


Vakuutusyhtiö Turva on seuraavassa kotiottelussa 23.11. otteluisäntänä, kun Näädät kohtaavat Kobrat Nokian palloiluhallilla klo 18.30. Ottelussa voit käydä Turvan vakuutusedustajien juttusilla!


PS. BC Nokian Instagram-tilillä on lippuarvonta käynnissä yhteistyössä Turvan kanssa. Osallistu ja voita liput sinulle ja kaverillesi seuraavaan kotipeliin! Liput peliin tarjoaa vakuutusyhtiö Turva.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page