top of page

Uusi halli, uusi kausi, sama vahva yhteisö

BC Nokian taustaryhmäläiset pääsivät tutustumaan keskiviikkona 17.4. ensi kauden alkuun valmistuvaan uuteenmahtavaan ja moderniin palloiluhalliin. Uudessa hallissa on huomioitu kaikki; reilu 1800 henkilön nouseva katsomo, isot VIP-tilat, tilavat käytävät ja kuuleman mukaan huippuluokkaa olevat AV-laitteistot. Ottelutapahtumat tulee nostamaan isoin askelin profiiliaan 2024–2025 kaudella, ja pelaajien fasiliteetit takaavat ammattiurheilijoille kaiken tarvitsevansa pärjäämiseen. 


Nyt jos koskaan on aika suunnata kausikorttiostoksille, sillä 2024–2025 kauden tarjoushintaisten kausikorttien myynti on käynnissä ja tarjous päättyy 30.4.2024. Tämän edullisemmin kausikortteja ei tule myyntiin, joten lunasta kausikorttisi nyt.


Nokian palloiluhalli
Havainnekuva | Arkkitehtitoimisto 3desing

Kausi 2024-2025


Tulevalla kaudella, 2024–2025 tullaan tekemään historiaa. Uusi halli, uusi kausi, sama vahva yhteisö. Se yhteisö on keltainen ja haluamme, että jokainen teistä tulee meidän mukaamme luomaan nokialaista koripallohistoriaa Nokian kaupungin monipuolisen palloiluhallin myötä.


Ensi kaudella mukana riveissä on tämän kauden kapteeni Niko Mattila, Nokian oma kasvatti Antti Ahonen sekä "Tesoman Prinssi" Hugo Boman. Kaikki kolme pelaajaa ovat vankka pohja ensi kauden joukkueen rakentamiselle.On siis aika varmistaa, että koet jokaisen hetken matkassamme! BC Nokian Early Bird -kausikortit kaudelle 24–25 ovat myynnissä aina 30.4. asti. Tartu tilaisuuteen ja varmista paikkasi BC Nokian kotiotteluissa upealla uudella areenalla! Kausikortit ovat myynnissä hallilla (kotiotteluissa 19.4. ja 25.4.), BC Nokia Shop:issa että Tiketissä (tiketin palvelumaksu 4,5 € hinnan päälle).


 

EARLY BIRD -Kausikortit

 

Early Bird -kausikortit ovat numeroituja paikkoja joko vieras- tai kotipäädystä. Early Bird -kausikorttilaisena olet oikeutettu varaamaan numeroidun istumapaikkasi ensimmäisten joukossa joko vieras- tai kotipäädystä.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page