top of page

Uran kaksikymmentä kolmosta liikaa Näädille Kaarinassa


BC Nokian vieraspelikiertueen viimeinen osa päättyi tappioon, kun Näädät kaatui kaksikymmentä kolmosta heittäneelle Ura Basketille Littoisten monitoimitalolla Kaarinassa 97-87 (55-47).


Tunnelmaisessa monitoimitalossa tappioputkessa rämpinyt kotijoukkue tarttui tahtipuikkoon viimeistään toisella neljänneksellä, kun Näätien puolustus teki alati merkkausvirheitä, joiden vuoksi kaarinalaiset saivat oikeat miehet oikeille heittopaikoille.


Vaikka puoliajalla ero oli vielä kahdeksan pistettä, niin Ura vei kolmannen jakson 29-18 ja kotijoukkueen johto roikkui parhaimmillaan kahdenkymmenen paremmalla puolella. Vaikka Näädät sai eron vielä kymmenen tienoille päätösneljänneksellä, niin peli oli jo ohitse.


– Kun saimme muutaman hyvän runin kymmenen pisteen päähän, niin Ura otti kaksi kertaa sellaisen heiton, jonka kanssa me elämme, mutta teki kaksi kertaa hyökkäyslevypallon kautta korin. Se on henkisesti kova murennus, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen aloitti.


– Sätkittiin, mutta kyllä me peli hävittiin jo ennen viimeistä kymppiä.


Ura katkaisi voitolla yhdentoista pelin mittaisen tappioputken. Näädät on pelannut nykyisellä kokoonpanollaan neljä ottelua, joista saldona on yksi voitto. Uraa vastaan nokialaiset joutuivat esiintymään ilman alaraajavammasta kärsivää Jalek Feltonia.


– Näytti siltä, että kaksi viikkoa on päästy harjoittelemaan ja saatu peli rullaamaan hänen kanssaan, niin hänen puuttuminen näkyi.


– Viimeiset neljä peliä olemme antaneet häviöissä 95, 94 ja 97 pistettä. Voitossa Kouvot teki 79. Me näytämme tekevän sen 85-90 ja sen pitäisi riittää. Meidän puolustukseen peli tänään kaatui.


Näätien parhaimmistoon kuuluivat Korisliigan piste-ennätyksensä pussittanut Aapeli Alanen (23/2), tupla-tuplan kerännyt Sean O'Mara (23/11), Niko Mattila (13/3/5 syöttöä), Juan Davis Jr. (11/8) ja avausviisikossa ensimmäistä kertaa Näädät-paidassa esiintynyt Aleksi Kantonen (7/4/4 syöttöä).


Kolmosensa peräti 20/39 (51%) heittäneen Uran pistenikkareina kunnostautuivat Avery Woodson (25/4), Stephen Croone (19/6), Ville Hänninen (15/3), Mikael Sandberg (15/6) ja Jesse Perry (15/9/5 syöttöä).

Kauaa Näädät ei pääse kuitenkaan tappiota murehtimaan, kun jo lauantaina pelataan Nokian palloiluhallilla. Nokialle saapuu silloin vierailemaan Kobrat.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page