top of page

Turkki pesty! Näädille taisteluvoitto jatkoajan jälkeen Vilppaasta


BC Nokia pesi turkkinsa keskiviikon kehnon kotiesityksen jälkeen, kun Näädät kaatoi lauantaina Salon Vilppaan Nokian palloiluhallissa jatkoajan jälkeen 103-101 (45-37, 92-92).


Kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää pari sekuntia, Perrion Callandret (13/9/4 syöttöä/4 riistoa) upotti kahdesta vapaaheitostaan jälkimmäisen sisään ja eroa oli kolme pistettä. Ilman aikalisää Vilpas oli pakotettua avaamaan päätyrajan takaa ja pallo päätyi puolen kentän tienoilla Jalon Pipkinsille, joka upotti puolen kentän kolmosellaan pelin tasoihin ja jatkoajalle.


– Aikamoisen onnenkantamoisen kautta Salo pääsi jatkoajalle, mutta siellä hoidettiin homma himaan, Näätien Antero Lehto kommentoi ottelun jälkeen.Jatkoajalla Vilpas oli alussa pelin päällä, mutta hiljalleen Näädät nosti tasoaan ja oli juuri tuon kaksi pistettä parempi, kun Callandret upotti viisi sekuntia ennen jatkoajan päätöstä loppulukemat vapaaheittoviivalta.


Näädät piti ottelua hallussaan kolme ensimmäistä neljännestä, mutta päätösneljänneksellä Vilpas tuli rinnalle ja vei ottelun jatkoajalle asti.


BC Nokialla oli allaan heikko esitys keskiviikon kotiottelussa Kobria vastaan.


– Keskiviikon jälkeen meidän kaikkien piti hyväksyä, että olimme huonoja. Sen jälkeen piti päästä siitä ylitse. Se ei ollut kaunista, mutta löysimme keinot. Avasimme vähän hyökkäyspelaamista ja kerroimme, että menkää tekemään koreja, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.Näätien pistekolmikon muodosti Malik Benlevi (27/7), Johnathan Stove (23/8/8 syöttöä) ja Alan Herndon (21/12). Vilppaan pistemiehiin kuuluivat Quentin Goodin (28/1), Pipkins (18/4) ja Isaiah Crawley (15/7/4).


Näädät pelaa seuraavan kerran tiistaina 29.11. klo 18:30 Helsinki Seagullsia vastaan.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetketViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page