top of page

Toista voittoaan metsästävä Ura Basket saapuu Nokialle keskiviikoksi


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat keskiviikkona 27. tammikuuta, kun Näätien vieraaksi saapuu Ura Basket, joka metsästää kauden toista voittoaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä.


Missä mennään?


Näädät on elänyt vilkasta tammikuuta, jossa nokialaiset ovat olleet turbulenssissa ja kaksi ulkomaalaisvahvistusta on poistunut joukkueesta. Nyt vihdoinkin näyttää, että joukkue on taas henkisesti kasassa ja vaikeudet on jätetty taakse. Alla on kaksi peräkkäistä voittoa, kun Kouvot ja Lahti Basketball kaatuivat edellisviikolla.


Ura Basketilla on käynnissä vaikea kausi. Neljästätoista ottelustaan kaarinalaiset ovat voittaneet vain yhden. Moni ottelu on ollut tiukka, mutta toistaiseksi Ura on kyennyt kääntämään vain yhden voitokseen: marraskuisen ottelun toista yhden voiton joukkuetta, Korihaita vastaan.


Joukkueet kohtasivat toisensa kauden avauskierroksella lokakuussa Kupittaalle, jolloin Näädät poistui voittajina loppunumeroin 67-73.


  • Näätien loukkaantumisraportti: Michael Besselink (10+ viikkoa)


Ura Basket, Kaarina


Vaikkei Ura Basket ole onnistunut kääntämään kuin yhden ottelun voitokseen, niin BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson huomauttaa, että kaarinalaiset ovat siitä huolimatta pelanneet kelpo koripalloa.


Ura on pelannut aika hyvin, mutta kärsinyt monia tiukkoja otteluita tällä kaudella. Bracy-Davis, Allen ja Nuutinen ovat jokainen kykenevä erinomaisiin otteisiin, jos emme ole fokusoituneita puolustuksessa. – Greg Gibson

Kaarina lähtee otteluun viiden pelin tappioputkessa ja on pelannut vain kaksi ottelua tämän vuoden puolella. KTP-Basketia vastaan tammikuun alussa Ura hävisi viidellä pisteellä 85-90 ja lauantaina joukkue hävisi Antto Nikkarisen ja Kobrien pyörityksessä 97-104. Jälleen tiukkoja otteluja, mutta ilman palkintoa.


  • Merkittävimmät suomalaispelaajat: Matti Nuutinen, Teemu Sulonen, Trey Niemi, Ville Hänninen

  • Ulkomaalaisvahvistukset: Kevin Bracy-Davis (GTD 50%), Kevaughn Allen, Emmitt Holt (GTD 50%) , Javan White (poissa kokoonpanosta)


Mielenkiintoisin suomalaispelaaja: Teemu Sulonen


Vaikka Matti Nuutinen onkin kaarinalaisten suomalaisosaston tähtipelaaja, niin Teemu Sulonen on nokialaislasien lävitse se kaikkein mielenkiintoisin. Sulonen palaa keskiviikkona pistämään kolkkia ilmaan tuttuihin koreihin, mutta uudelle parketille, jossa hän ei ole vielä pelannut.


Sulonen ehti edustaa Näätiä kahden kauden verran ja siirtyi kuluvaksi kaudeksi Kaarinaan. 26-vuotias Sulonen pelaa tilastojen valossa uransa parasta kautta 8,2 pisteen, 1,5 levypallon ja 1,7 syötön keskiarvoilla.


Mielenkiintoisin ulkomaalaisvahvistus: Kevin Bracy-Davis


Korisliigassa monivuotisia ulkomaalaisvahvistuksia on harvakseen, mutta Bracy-Davis on jo ehtinyt edustaa kolmea seuraa Suomen pääsarjassa, kolmena eri kautena. Bracy-Davis on erinomainen korintekijä 18,6 pisteen keskiarvolla, mutta varsinaista pistepurskahdusta ei ole vielä nähty. 25 pistettä hän on tehnyt kahdesti: Seagullsia vastaan lokakuun lopussa ja viime lauantaina Kobria vastaan.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Ura Basket, 27.1.2021 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Ottelu pelataan ilman yleisöä

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page