top of page

The Basketball Tournamentin mestari Xavier Ford ja Näädät sopimukseen


BC Nokian Korisliiga-joukkue ja yhdysvaltalainen Xavier Ford, 29, ovat tehneet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen. Kokenut 203-senttinen Ford pelasi edelliskaudella Unkarin pääsarjassa ja oli tänä kesänä voittamassa miljoona dollaria joukkueelleen The Basketball Tournamentissa.


Ford on kokenut ammattilaispelaaja, joka on ehtinyt pelata ympäri maailmaa. Pelikokemusta ammattilaissarjoista löytyy NBA G Leaguesta, Japanista, Kanadasta, Itävallasta, Luxemburgista, Sveitsistä, Ranskasta ja viimeisimpänä Unkarista.


Ford viimeisteli viime kaudella Kaposvári KK:lle 13,3 pistettä ja 6,1 levypalloa ottelua kohden. Yliopistovuotensa 2011-15 Ford pelasi Buffalon yliopistossa


– Xavierin osaaminen sopii meidän palapeliin. Hän on monipuolinen kolmos- ja nelospaikan pelaaja. Hän on isokokoinen, nauttii kilpailusta ja monet hänen vanhoista valmentajista kehuivat hänen persoonaansa, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Kesällä 2022 Ford pelasi The Basketball Tournamentin (TBT) mestarijoukkueessa Blue Collar U:ssa, joka on kerätty pääosin Buffalon yliopiston alumnipelaajista. TBT tunnetaan turnauksena, jonka voittajajoukkue saa jaettavakseen miljoonan dollarin palkintorahan.


BC Nokialla on Fordin lisäksi pelaajasopimukset Johnathan Stoven, Elias Sauramon, Perriot Callandretin, Kalle Peltosen, Mikael Laihosen, Antero Lehdon, Niko Mattilan, Antti Ahosen ja Hugo Bomanin kanssa. Joukkuetta valmentaa Greg Gibson, jonka apuna on Tanner Massey. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page