Teemu Sulonen liekitti 24 pistettä Näätien rökittäessä Korihait

Päivitetty: helmi 10


BC Nokia palasi takaisin voittojen makuun Korisliigassa, kun Näädät voitti Korihait selkein loppunumeroin 71-102 (29-57) Uudessakaupungissa. Nokialaisten pistekärki oli Teemu Sulonen, joka säkitti seitsemän kolmosta ja yhteensä 24 pistettä.


Sulosen tulikuuma ranne pölläytti savumerkkejä jo ensimmäisen neljänneksen lopussa, mutta uransa ennätyspisteet heittänyt 25-vuotias tarkka-ampuja oli omillaan repäisemässä lopullisen eron Näädille toisen neljänneksen alkumetreillä.


Sulosen kaksi peräkkäistä kolmosta veivät Korihait ensimmäisen kerran aikalisälle 13 pisteen nokialaisjohdossa. Kun hetkeä myöhemmin Ladarius Tabb löi alaspäin yhden koko kauden komeimmista alley-oopeista, niin Korihait joutui nuolemaan näppejään. Ero kasvoi yli kahteenkymmeneen jo puoliaikaan mennessä, eikä kotijoukkueelta löytynyt enää eväitä.Sulonen painoi reilussa 20 minuutissa 24 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Kolmoset upposivat kirurgintarkasti 7/9, joista kaksi vielä virheestä välittämättä.Vanhoihin kotikoreihin on hyvä heittää. Me ollaan pelattu aika itsenäisesti lähiaikoina, mutta tänään toteutettiin omia asioita. Oli taas kiva pelata. Se oli aika tärkeätä, että pelattiin joukkueena hyvin. – Teemu Sulonen

Meillä ei ole hetkeen ollut peliä, jossa olemme olleet täysin keskittyneitä. Kaikki alkaa harjoituksista ja meillä oli alla pari hyvää harjoitusta. Kun keskitymme yksityiskohtiin, niin olemme aika hyvä joukkue. – Greg Gibson

Näätien muut pistemiehet Korihaita vastaan olivat Stacy Davis (23/4), Tabb (15/3), Larry Anderson (11/7/3 syöttöä) ja Jalen Henry (11/5/4 syöttöä). Hyvää työtä teki myös Näätien suurimmat minuutit (Niko Mattilan ollessa poissa kokoonpanosta) rehkinyt Lassi Nikkarinen (7/4/7 syöttöä). Korihaiden ykköseksi nousi 25 pistettä heittänyt Richaud Pack.


Ennen parin viikon mittaista maajoukkuetaukoa Näädät pelaa vielä yhden kotiottelun, jossa keskiviikkona 12.2. Nokialle saapuu vieraaksi Ura Basket eGameStars.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.