top of page

”Teemme edelleen parhaamme” – Näädät isännöi Kobria laihalla kokoonpanolla


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat lauantaina 19.2. klo 17:00, kun Näätien vieraaksi saapuu Kobrat Lapualta. Nokialaiset jatkavat taistelua vajaalla kokoonpanolla.


Missä mennään?


Näädät eivät ole vielä päässeet ylitse loukkaantumis- ja sairaussumasta, joka on kohdellut joukkuetta kivisesti tämän vuoden. Nokialaiset tulevat pelaamaan pelin vajaalla kokoonpanolla, mutta päävalmentaja Greg Gibsonin tuntien, taistelemaan loppuun saakka.


Teemme edelleen parhaamme. Tämä tulee olemaan todella hyvä mahdollisuus nuorille pelaajillemme. – Greg Gibson

Kobrat aloitti alemman jatkosarjan voitolla, kun lapualaiset kaatoivat keskiviikkona Bisonsin kotonaan 82-70.


Kobrilla on alla samankaltainen tilanne eli loukkaantumisia ja sairastumisia on riittänyt joulukuun alusta lähtien. Ilmeisesti lähiaikoina on alla positiivinen pätkä, jossa joukkue on saanut pelaajia jalkeilla ja päässyt treenaamaan hyvin.


Kobrat, Lapua


Joukkueiden edelliskohtaaminen oli tunteikasta mallia, jossa BC Nokian päävalmentaja Gibson sai kahden penkille tuomitun teknisen virheen vuoksi ulos. Jollain kummallisella tahdonvoimalla – ja kovilla heitoilla, kovissa paikoissa – Näädät venyi voittoon asti.


Kobrat on kuitenkin eri joukkue, kun he saavat täyden kokoonpanonsa jalkeille.


Mielenkiintoisin ulkomaalaispelaaja: Christian Lutete IV


Edelleen tämä jätkä. Korisliigan ykkönen pisteissä, 23,6 pojoa per ottelu. Jos Lutete pääsee vauhtiin, niin Kobrat on äärimmäisen vaikea joukkue pysäytettäväksi.


Bisonsia vastaan se nähtiin: 30 pistettä, kakkoset 7/9, kolmoset 3/5, vapaaheitot 7/10.


Mielenkiintoisin suomalaispelaaja: Antto Nikkarinen


Kaudella 2016-17 Antto Nikkarinen palkittiin Korisliigan vuoden pelaajaksi, minkä jälkeen hän on pelannut tilastollisesti samankaltaisia kausia, välillä jopa parempia.


Pisteiden valossa kuluva kausi (5,8) on Nikkariselle hänen heikoin sitten 2009-10. Mutta eipä siinä mitään, Nikkarisen pelaaminen ei ole perustunut korintekoon, vaan pelinrakentamiseen.


Syöttökone rakentaa peliä edelleen mainiosti ja on tällä kaudella jakanut keskimäärin 6,6 syöttöä ottelua kohden, mikä on Korisliigan toiseksi korkein lukema.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Kobrat, la 19.2.2022 klo 17:00 @ Nokian palloiluhalli

  • Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon osoitteesta tiketti.fi/BCNokia

  • Ruutu+

  • Ottelutapahtumassamme on voimassa vahva maskisuositus

  • Koronapassia ei vaadita sisäänpääsyn yhteydessä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page