top of page

Tänään panoksena paikka välieriin!

BC Nokialla mahdollisuus katkaista puolivälieräsarja Harjuniityssä!


BC Nokia ja Kouvot kohtaavat toisensa jälleen perjantaina, kun joukkueet mittelevät Nokialla puolivälierien kolmannessa ottelussa. Näädät johtavat sarjaa tällä hetkellä otteluvoitoin 2–0, joten voitolla joukkue etenisi välieriin.

Tiistaina sarjan toisessa ottelussa Nokia pelasi erinomaisesti, varsinkin ottelun jälkimmäinen puolisko oli yksi kauden kovimmista kun Kouvot onnistui keräämään vain 19 pistettä. Samaan aikaan toisessa päässä riehui keltainen myrsky kun Näätälauma onnistui 37 pisteen edestä.

Hienoa katseltavaa oli varsinkin kun Tucker Richardson löysi heittonsa ja upotti kaaren takaa komeat 24 pistettä.


"Sarjan vaikein peli edessä tänä iltana. Kykymme jatkaa sopeutumista on oltava jälleen vankka. Mikään ei muutu siinä, että meidän pitää levätä ja pitää huolta pallosta." - Greg Gibson
Näädät olivat selvästi paremmalla jalalla mukana ottelussa heti alusta alkaen, eikä ottelusta muodostunut missään vaiheessa ensimmäisen ottelun kaltaista jännitysnäytelmää. Alemman loppusarjan selvänä voittajana puolivälieriin selvinnyt Kouvot näytti jo ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa vaarallisuutensa, joten odotettavissa on että tänäänkään Kouvot ei helpolla nahkaansa myy.


Harjuniitty Square Gardeniin on myyty torstai-iltaan mennessä ennätyksellinen määrä ennakkolippuja joten ole nopea ja hanki lippusi ennakkoon Tiketistä!

Keltaista päälle ja Harjuniittyyn kannustamaan Näädät välieriin!


Aikataulu:

14:00 Ottelulippujen ja Early Bird -kausikorttien myynti alkaa Harjuniityssä

18:30 BC Nokia - Kouvot | 3. puolivälierä Puoliajalla:

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page