top of page

”Tänään emme pelanneet kovaa” – Korihait piti sarjapisteet Uudessakaupungissa


BC Nokia hävisi Korisliigassa Uudenkaupungin Korihaille vieraissa jatkoajan jälkeen 86-80 (39-37, 72-72). Tappiosta huolimatta BC Nokia on edelleen Korisliigan alemman jatkosarjan kärjessä.


Tiukka ottelu taisteltiin jatkoajalle kori korista -meiningillä, kun molemmat joukkueet löysivät viimeisellä minuutilla omat sankarisuorituksensa.


14 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Näätien Kahron Ross ajoi oikealla ja nousi hyppyheittoon, joka upposi sukan pohjalle ja lukemat tasoihin 70-70. Toisessa päässä Korihaiden Bojan Sarcevic löysi takaoveen leikanneen Jalen Jacksonin, joka nosti kotijoukkueen kahden pisteen johtoon – kellossa aikaa 2,2 sekuntia.


Jatkoajalle mentiin, kun Näädät löysi aikalisän jälkeisellä kuviolla korin alta Arnaldo Toron, joka nosti pelin tasoihin 72-72. Korihait ei enää saanut heittoa aikaan.


Jatkoaika oli kuitenkin kotijoukkueen ja Sarcevicin näytös. Kolmessa minuutissa Korihait karkasi 9 pisteen taakse, mistä Näädät ei enää toipunut.


Joukkueeni yleensä pelaavat kovaa. Tänään emme pelanneet. Se tullaan korjaamaan. – Greg Gibson

Korihaiden parhaimmistoon lukeutuivat Sarcevicin (15/4/8 syöttöä) lisäksi Jackson (19/7/7), Mitchell Smith (20/11), Jarett Croff (12/8) ja Gokul Natesan (10/1).


Näätien ykkönen oli – jälleen kerran – Toro, jonka illan saldo oli 20 pistettä ja 17 levypalloa. Pisteiden makuun pääsivät myös Antero Lehto (15/2), Steven Haney (13/2/4), Max Besselink (13/5) ja Justin Pierce (10/7).


Näätien pelit jatkuvat keskiviikkona 9.3. Loimaalla Bisonsia vastaan.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page