Siipirikkoinen Näädät joululomille kotivoitolla Korihaista


Neljän pelaajan vajaalla kokoonpanolla perjantaina pelannut BC Nokia pääsi joululomille voitolla, kun Näädät kaatoi Korihait Nokian palloiluhallilla 88-82 (48-31).


Tällä kaudella Näädät on päässyt nauttimaan laajasta rotaatiosta, mutta perjantai-iltana loukkaantumisten vuoksi Niko Mattila, Lassi Nikkarinen, Tyler Flack ja Michael Besselink olivat sivussa. Yhtäkkiä kuudella pelaajalla oli valtaosa 200 minuutista rehkittävänä.


Jos keskiviikkona Pyynikillä oli vaikeuksia energiavarastojen kanssa, niin perjantaina tätä ei näkynyt, kun Näädät avasi ensimmäisen kymmenen minuuttia 27-11. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kerätty johto osoittautui myös pelastajaksi, kun Korihait hiipi lähemmäksi ja lähemmäksi – pysyen kuitenkin takana.


Hatunnosto Korihaille, joka on pelannut lähiaikoina todella hyvin. Tiesimme, että edessä on vaikea ottelu. Yhtäkkiä samaan aikaan meille iski loukkaantumisia. Olen ylpeä energiasta, jota esitimme ensimmäisellä puoliajalla. Alku pelasti meidät tänään. – Greg Gibson

Näätien paras pistenikkari oli Stacy Davis (26/4), joka sai erinomaisesti apuja Ladarius Tabbilta (20/3), joka teki jo toisessa peräkkäisessä ottelussaan vähintään kaksikymmentä pistettä. Demarcus Holland (14/9/12 syöttöä) flirttaili tripla-tuplan kanssa, kun taas yleisön sytyttäjänä toimi Shawn Hopkins (10/4/4 syöttöä).Korihaiden kovin kolmikko oli Jalen Henry (24/5), Ernest Zeigler III (21/5/7 syöttöä) sekä Casey Benson (17/11).


Näädillä on nyt reilu viikko levättävänä, kunnes sorvin ääreen palataan lauantaina 28.12. kotiottelulla Kouvoja vastaan.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.