top of page

Siipirikkoinen Näädät joululomille kotivoitolla Korihaista


Neljän pelaajan vajaalla kokoonpanolla perjantaina pelannut BC Nokia pääsi joululomille voitolla, kun Näädät kaatoi Korihait Nokian palloiluhallilla 88-82 (48-31).


Tällä kaudella Näädät on päässyt nauttimaan laajasta rotaatiosta, mutta perjantai-iltana loukkaantumisten vuoksi Niko Mattila, Lassi Nikkarinen, Tyler Flack ja Michael Besselink olivat sivussa. Yhtäkkiä kuudella pelaajalla oli valtaosa 200 minuutista rehkittävänä.


Jos keskiviikkona Pyynikillä oli vaikeuksia energiavarastojen kanssa, niin perjantaina tätä ei näkynyt, kun Näädät avasi ensimmäisen kymmenen minuuttia 27-11. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kerätty johto osoittautui myös pelastajaksi, kun Korihait hiipi lähemmäksi ja lähemmäksi – pysyen kuitenkin takana.


Hatunnosto Korihaille, joka on pelannut lähiaikoina todella hyvin. Tiesimme, että edessä on vaikea ottelu. Yhtäkkiä samaan aikaan meille iski loukkaantumisia. Olen ylpeä energiasta, jota esitimme ensimmäisellä puoliajalla. Alku pelasti meidät tänään. – Greg Gibson

Näätien paras pistenikkari oli Stacy Davis (26/4), joka sai erinomaisesti apuja Ladarius Tabbilta (20/3), joka teki jo toisessa peräkkäisessä ottelussaan vähintään kaksikymmentä pistettä. Demarcus Holland (14/9/12 syöttöä) flirttaili tripla-tuplan kanssa, kun taas yleisön sytyttäjänä toimi Shawn Hopkins (10/4/4 syöttöä).Korihaiden kovin kolmikko oli Jalen Henry (24/5), Ernest Zeigler III (21/5/7 syöttöä) sekä Casey Benson (17/11).


Näädillä on nyt reilu viikko levättävänä, kunnes sorvin ääreen palataan lauantaina 28.12. kotiottelulla Kouvoja vastaan.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page