Shawn Hopkinsille ennätyspisteet ja Näädät voittoputkessa maajoukkuetauolle


BC Nokia ylsi ensimmäiseen voittoputkeensa sitten marraskuun lopun, kun Näädät rohmusi tahtovoiton Ura Basket eGameStarsista 90-82 (46-33). Nokialaiskasvatti Shawn Hopkins säkitti Uraa vastaan uudeksi Korisliigan piste-ennätyksekseen 19 pistettä.


Jos ei ota huomioon koko ottelun ensimmäistä koria, niin kaarinalaiset eivät missään vaiheessa käyneet johdossa, vaikka kolmannella neljänneksellä kotiyleisön otsalle nousi hikikarpalo, kun Ura nousi tasoihin 57-57. Näädät onnistui karistamaan vieraat kannoiltaan, mutta ei lopullisesti. Vielä viimeisillä minuuteilla Ura oli parin korin päässä, mutta muutama oikea-aikainen puolustusstoppi takasi, ettei vastustaja päässyt sen lähemmäksi.Kokonaisuutena Näätien osalta peli oli aikamoista vuoristorataa. Avausneljänneksellä Ura jäi vain kuuteen pisteeseen, mutta nousi iskuetäisyydelle kerta toisensa jälkeen. Kaarinalaisten vankasti kolmen pisteen heittoihin nojaava hyökkäyspelaaminen toi osumahetkillään pisteputkia, joihin nokialaiset onnistuivat onneksi vastaamaan ennen kuin oli liian myöhäistä. Kaarinalaiset pistivät ilmoilla yhteensä 38 kolmosta 39% tarkkuudella.


Tarvittiin voitto, haluttiin voitto ja saatiin voitto. Ylä- ja alamäkiä tuli paljon, mutta kaivettiin itsemme ylös huonoista hetkistä ylös ja päästiin hyvin hetkiin. – Daniel Dolenc

Vaikka Stacy Davis (21/7/4 syöttöä) oli Näätien paras pistemies jälleen kerran, niin suurin onnistuja oli Hopkins, joka väänsi 19 pistettä ja kuusi levypalloa vajaassa 30 minuutissa. Päävalmentaja Greg Gibson oli innoissaan suojattinsa onnistumisesta.


Kun Niko (Mattila) on poissa, niin tarvitsimme jonkun nousevan esiin. Shawn on oppinut kauden kuluessa temppuja molemmissa päissä kenttää. – Greg Gibson

Daniel Dolenc (11/3) ja tupla-tuplan armottomalla työnteolla raatanut Ladarius Tabb (18/18/4 riistoa) olivat Näätien muut pistemiehet. Larry Anderson (7/5/3 syöttöä) pelasi myös oivan pelin, mutta virhevaikeuksien vuoksi minuutit jäivät reiluun seitsemääntoista.Uralta peräti kolme pelaajaa ylsivät tupla-tuplaan: Darius Moten (24/13), Tre'Shaun Fletcher (16/11) ja Dustin Thomas (10/12).


Näädillä on edessä parin viikon mittainen maajoukkuetauko, jonka jälkeen nokialaiset matkustavat Kouvojen vieraaksi Kouvolaan keskiviikkona 26.2.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.