top of page

Seagulls vei puolivälieräsarjan katkolle Nokialla pelatussa tunteikkaassa kakkosottelussa


BC Nokia hävisi Nokian palloiluhallilla pelatussa Korisliigan puolivälieräottelussa Helsinki Seagullsille 106-111 (46-49). Seagulls johtaa nyt pudotuspelisarjaa 2-0, mikä tarkoittaa, että sarja on katkolla ensimmäisen kerran lauantaina 8.4. Töölön Kisahallissa.


Näädät sai otteluun vahvan alun ja kotijoukkue vei avausneljänneksen 33-21. Seagulls kiri johtoon toisella neljänneksellä, eikä enää sen jälkeen luovuttanut johtoasemaansa.


Vaikka Seagullsin johto venyi parhaimmillaan jo 17 pisteeseen, niin Näädät pääsi ainakin näennäisen lähellä loppuhetkillä.


– Seagulls on, puhutaan punakoneesta, mutta he ovat sinikone. Seagullsin mylly jyllää hyökkäyspäässä tosi tehokkaasti. Hyvin rullaava iso, aivan loistava takamies, hyviä heittäjiä, niin sitä on vaikea pysäyttää, Näätien Antero Lehto kommentoi.


Näätien pistekärjeksi nousi 31 pistettä säkittänyt Johnathan Stove. Myös Malik Benlevi (23/6) oli mainiossa heittovireessä, kunnes ottelu päättyi hänen osaltaan ulosajoon. Nokialaisten muut pistemiehet olivat Lehto (15/2/4 syöttöä), Perrion Callandret (12/2/6) ja Mikael Laihonen (11/8).Seagullsin parhaimmistoon lukeutuivat Jeffrey Carroll (28/5), Rene Rougeau (18/8/4 torjuntaa), Okko Järvi (22/4), Zena Edosomwan (11/5) ja Lassi Nikkarinen (9/4/11 syöttöä). X-faktorina toimi myös kolmosensa 3/4 heittänyt Sakari Laakso.


Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla lauantaina 8.4. klo 17:00 Töölön Kisahallissa.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetketViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page