top of page

Seagulls nousi voittoon Näädistä päätösneljänneksellä


BC Nokia piti Helsinki Seagullsia vastaan voittoa käsisään ensimmäiset 30 minuuttia, mutta vieraat veivät viimeiset kymmenen minuuttia 17-35 ja lähtivät paluumatkalle sarjapisteet siipiensä suojissa loppunumeroin 93-102 (46-43).


Alku oli kuin villieläin olisi päästetty ulos häkistä, kun Näädät ryntäsi keulille aloittaen vajaat neljä minuuttia 9-0 ja vetivät vielä hetkeä myöhemmin eron kymmeneen 14-4. Uudistunut liikkuva ja iloinen koripallo löi Seagullsin ällikältä.


Vieraat kamppailivat oman pelinsä parissa, mutta ajoittaiset hyvät pätkät estivät, ettei Näädät päässeet repäisemään eroa missään vaiheessa runsaammaksi kuin tusinaan. Syystä tai toisesta nokialaisten peli passivoitui pahasti päätösneljänneksellä, ja erityisesti viimeisen viiden minuutin aikana, ja Seagulls pääsi varkain ohitse.


– Alku, ja ylipäätänsä ensimmäiset 33 minuuttia, olivat sellaista, mitä toivoi. Seagulls vei viimeiset viisi minuuttia 7-22, joten ehkä bensa tai usko loppui. Aloimme pelaamaan minä minä minä -koripallo sen sijaan, että olisimme pelanneet me me me -koripalloa, Näätien penkin päässä ensimmäisen Korisliiga-ottelunsa päävalmentaja vetänyt Tero Vasell kertoi ottelun jälkeen.


– Lopusta saadaan arvokasta materiaalia huomiseen palautteeseen, että miten se erosi alun liikkuvasta ja iloisesta koripallosta.


Näätien ehdoton sunnuntai-illan tähti oli Aapeli Alanen, joka tahkosi vakuuttavat 23 pistettä ja 12 levypalloa. Jalek Felton (14/1/10 syöttöä) väläytteli syöttötaitojaan jatkuvasti, kohteenaan erityisesti Sean O'Mara (14/7).

Kaksinumeroiset pisteet puhkaisivat myös Niko Mattila (11/3/7 syöttöä), Armin Cane (10/1) ja Dragan Labovic (13/2).


Seagullsin voiton takuumiehet olivat erityisesti yksi Korisliigan taitavimmista takamiehistä Juwan Staten (22/2/12 syöttöä) sekä Wayne Blackshear (20/5). Alexander Ruoff, Tuukka Kotti ja Christopher Ortiz heittivät 16 pistettä mieheen.


Näädät pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 6.3. kotikentällään hallitsevaa Suomen mestaria Karhu Basketia vastaan. Teemana on Ladies Night.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page