top of page

Seagulls nokki Näätien voittoputken Korisliigassa katki


BC Nokia hävisi Korisliigan runkosarjaottelussa Helsinki Seagullsille 83-72 (41-28). Viime lauantaina Suomen Cupin välierissä myös Näädät voittanut Seagulls katkaisi samalla nokialaisten kolmen pelin mittaisen voittoputken.


Näädät pysyi tuloksellisesti kotijoukkueen kyydissä noin puoliaikaan asti, mutta lauantaisen Suomen Cup -matsin tapaan, Seagulls puolusti terävällä jalalla kolmannen neljänneksen alun. Nokialaiset vaipuivat pahimmillaan 23 pisteen taakse, mistä eväät ei enää riittänyt nousuun.


Vaikea vastustaja, siitä ei ole epäilystäkään. Saimme heistä esimakua neljä päivää sitten. Kolmannen neljänneksen alku oli meille vaikea. Siitä krediitit Seagullsin puolustukselle. – Greg Gibson


Välillä pysyttiin Seagullsin kyydissä mukana, välillä ei pysytty. Tuon verran ero oli, ei sen ihmeellisempää. – Antero Lehto

Näätien pistekärki oli yllättäen Gokul Natesan (19/1), joka joutui välittömästi tulikasteeseen, vaikka alla on vasta yksi harjoitus joukkueen kanssa.



Osaa pelata niin kuin näkyi. Yhden treenin perusteella pystyi jo tänään sisäistämään meidän konseptia aika mukavasti jo. Fiksu kaveri. – Antero Lehto

Vierasjoukkueen muut pistenikkarit olivat Lehto (14/2/4 syöttöä), Daeshon Francis (13/7) ja Lassi Nikkarinen (10/5/4). Tehotilastoissa omassa kastissaan luvulla 23 oli kuitenkin Lauri Toivonen, joka tilastoi 6 pistettä, 11 levypalloa, 6 syöttöä ja 5 riistoa.



Seagullsilta korkeimman pistemäärän heitti Shawn Huff (17/8), vaikka paras pelaaja oli selkeästi Kendale McCullum (15/10/10).


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page