top of page

Seagulls liian iso pala, katseet kohti Pyrintöä


Korismaanantain ottelussa Korisliigan sarjakärki Helsinki Seagulls voitti BC Nokian Töölössä selkeästi 113-76 (52-31). Rökäletappion jälkeen Näädät kääntää katseensa kohti keskiviikkoa, jolloin Nokialle saapuu vieraaksi Tampereen Pyrintö.


Jo avausneljännes näytti, että Seagulls äityy vain parempaan ja parempaan kevään tosipelien häämöttäessä. Stadilaiset veivät avausneljänneksen 32-12, josta Näädät eivät enää missään vaiheessa toipuneet.


Tämä oli tällainen maanantai-illan isät vastaan pojat matsi. Oltiin 20 häviöllä heti saman tien. Tämä peli on unohdettava ja alettava keskittymään keskiviikon otteluun. – Niko Mattila

Peli oli katastrofi aloitusheitosta alkaen. Huomenna keräämme paljon videopalautetta. Ehkä huuhdomme tämän ottelun vain alas vessanpöntöstä ja koetamme unohtaa sen. Aiomme jättää väliin kaikki pienet taktiset yksityiskohdat nyt ja pitää asiat yksinkertaisina, koska juuri nyt emme vain osaa voittaa. – Greg Gibson

Nokian yksittäinen valopilkku oli Daniel Dolenc, joka jatkoi läpi kauden kantaneita hienoja otteitaan vääntäen 17 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Seagullsilta vauhdissa olivat mm. Elijah Stewart (27/4) ja Antti Kanervo (19/2/6 syöttöä).Pirkanmaan paikalliskamppailu Nokialla keskiviikkonaPirkanmaalaiset korisfanit saavat keskiviikkona 5.2. nauttia Korisliiga-kauden kolmannesta paikallisherkkupalasta, kun Tampereen Pyrintö saapuu kohtaamaan Näädät Nokian palloiluhallille klo 18:30.


Jos Nokialla on allaan huono ottelu, niin on myös Pyrinnöllä. Viikko sitten tiistaina Pyrintö hävisi KTP-Basketille vieraissa selkeästi 102-77. Pyrinnöllä on tosin ollut jo viikko aikaa nuolla haavojaan, kun Näädille palautumiseen jää vain yksi päivä.


Pyrintö on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä, kaksi sijaa nokialaisia edellä. Vuodenvaihteen jälkeen tamperelaiset ovat pelanneet yhdeksän ottelua, joista voittosaldo on viisi. Jokainen neljästä kotiottelusta on päättynyt voittoon, mutta vieraissa pyrintöläisillä on ollut vaikeampaa.


Tämän kauden Pyrintö-version kantava voima on ollut BJ Raymond, joka häärii Korisliigaan tehokkuustilaston kärkisijoilla 20,7 pisteellä, 5,8 levypallolla ja 2,4 syötöllä. Suomalaisista kokenut Antero Lehto (12,7/2,9/3,9) pelaa parasta kauttaan hetkeen. Tamperelaisille hyvänä uutisena pitkään loukkaantuneena ollut Petri Heinonen on nyt saanut pari peliä alle, mutta heittäjä-ässä Osku Heinonen ei ennakkotietojen mukaan ole kokoonpanossa.

Emme pelaa tällä hetkellä hyvin ja olemme itsemme pahin vihollinen. Ensimmäinen asia on, että pääsemme pois mukavuusalueeltamme molemmissa päissä kenttää. Pyrintö tulee ehdottomasti kimppuumme. On mielenkiintoista nähdä, että miten vastaamme edellispelin huonoon esitykseen. – Greg Gibson

Näätien osalta keskiviikkona Larry Anderson tekee ensiesiintymisensä joukkueen riveissä.


Pirkanmaan kolmas paikalliskamppailu pelataan keskiviikkona 5.2. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page