top of page

Seagulls karkasi Näädiltä kolmannella neljänneksellä puolivälieräavauksessa Töölössä

BC Nokian puolivälieräsarja Helsinki Seagullsia käynnistyi Töölön Kisahallissa sunnuntaina, kun stadilaiset karkasivat kolmannella neljänneksellä 83-67 (26-34) -voittoon. Seagulls johtaa täten kolmeen voittoon asti pelattavaa puolivälieräsarjaa 1-0.

Seagullsin ensimmäinen puoliaikaa väritti erittäin kehno heittäminen kolmen pisteen kaaren takaa, kun kotijoukkue kivitti kolmosensa 0/15. Kolmannella neljänneksellä ketsuppipurkki aukesi, mikä näkyi välittömästi pistetaululla.

Helsinkiläiset veivät kolmannen neljänneksen 36-36 ja kotijoukkue karkasi kaksinumeroiseen johtoon, joka piti loppuun asti.

– Pelasimme ensimmäisen puoliajan hyvin ja ehkä vähän tyydyttiin siihen, että tämä riittää, mikä ei todellakaan riitä. Sitten jäimme housut kintuissa katselemaan, kun Seagulls alkoikin laittamaan kolkkia sisään, Näätien Niko Mattila kommentoi ottelun jälkeen Ruudulle.

Näätien pistekolmikon muodosti Perrion Callandret (16/9), Alan Herndon (13/10) ja Johnathan Stove (10/3). Seagullsin parhaimmistoon taas lukeutuivat Jeffrey Carroll (20/11), Rene Rougeau (17/4), Zena Edosomwan (14/12) ja Okko Järvi (12/4).

Joukkueiden välisessä puolivälieräsarjassa nähdään pitkä tauko, kun seuraava ottelu pelataan lauantaina 1.4. klo 18:00 Nokian palloiluhallilla.