top of page

Sarjakärki Vilpas jylläsi toisella jaksolla Näätien ohitse


Korisliigan suvereeni sarjakärki Salon Vilpas vei sarjapisteet mukanaan, kun BC Nokia hävisi kotikentällään 80-99 (38-51).


Merkit olivat hyvät, kun avausneljänneksellä Näädät pisti kapuloita Vilppaan rattaisiin. Salolaisten toisen neljänneksen 24-4-juoksu oli niin murhaava, että Näädät eivät siitä enää toipuneet voittotaisteluun.


– Meillä oli pelissä 12 menetystä, joista yhdeksän tuli toisen neljänneksen viimeisen seitsemän minuutin aikana. Ensimmäiset 13 minuuttia pelasimme niin hyvin kuin pystytään olosuhteet huomioiden. Vilppaan tasoista joukkuetta vastaan tuollaiseen ei ole varaa, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoi.


– Muuten ihan hyvä peli paitsi se toisen neljänneksen runi. Siinä tuli menetyksiä ja vastustaja juoksi lay-upeja toiseen päähän. Se oli se, mihin me hävittiin, kaksi kolmosta upottanut Teemu Sulonen komppasi.


Edelleen, loukkaantumisten vuoksi, Näädät pelasi kapealla vain kuuden miehen rotaatiolla. Vilpas taas pyöritti yhdeksää miestä, joista kaksi kenties parasta tulivat penkiltä: Aatu Kivimäki (22/3) ja Jamie Skeen (15/3) pelasivat molemmat hienon ottelun.


– Salo on juuri noin hyvä joukkue. Ei ole sattumaa, että he ovat 18/3. Hyvä mittapuu tässä sarjassa kaikille sekä organisaationa että pelillisesti, Tuominen kehaisi.


Näätien tilastorohmuina kunnostautuivat Johnathan Hudson (23/7/6), Aapeli Alanen (17/3) sekä Dragan Labovic (16/5).


Näädät pelaa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona 9.1. Helsinki Seagullsia vastaan vieraissa.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page