top of page

Pyrinnölle Pirkanmaan herruus, Näädillä kehno päätösneljännes


Tampereen Pyrintö nappasi Pirkanmaan herruuden Korisliigan runkosarjan osalta BC Nokiasta 69-87 (39-40). Näätien kohtaloksi koitui karmaiseva päätösneljännes, jonka tamperelaiset veivät 7-21.

Näädät oli kaikin puolin taistelemassa voitosta kolme neljännestä. Näytti jo vahvasti siltä, että voittaja ratkaistaan vasta viimeisten minuuttien aikana, mutta ei…

– Viimeinen neljännes oli karmaiseva, mutta tätä tämä on. Mielenkiinnolla tulen katsomaan, että kuinka monta missattua layupia tai nostoa meillä oli korin alta. Videolta voi katsoa, että kuinka vapaita ne olivat. Kyllä näissä peleissä pitää nostaa korin alta sisään, Näätien päävalmentaja Tero Vasell kertoi ottelun jälkeen.

Nokialaisten korinteko tyrehtyi miltei kokonaisuudessaan päätösneljänneksellä ja Näädät sai kasaan vain seitsemän pistettä. Kun Pyrintö myllytti maltilla ja järjellä 21 pistettä, niin ero kasvoi selväksi ja Näädät joutui maistamaan tappion karvasta kalkkia.

Erityisesti Pyrintö onnistui sisäpuolustuksessa, kun Dragan Labovic (6/2) ja Sean O'Mara (10/3) jäivät selkeästi keskiarvojensa alapuolelle. Korkeimman pistemäärät Näädiltä nakuttivat Aapeli Alanen (14/10) ja Juan Davis Jr. (18/5/4 torjuntaa).

Pyrintö sai onnistumisia laajalta rintamalta, kun kymmenen pisteen tai yli pussittivat Justus Kilpinen (16/2), Jaylon Tate (14/4/6 syöttöä), Kevin Johnson Jr. (11/10), Antero Lehto (10/4/4 syöttöä) ja Kenneth Manigault (10/6).

Näätien pelit jatkuvat tiistaina 9.4. Salohallissa, kun vastaan tulee runkosarjan ykkössijan jo varmistanut Salon Vilpas.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page