Pyrinnölle Pirkanmaan herruus, Näädillä kehno päätösneljännes


Tampereen Pyrintö nappasi Pirkanmaan herruuden Korisliigan runkosarjan osalta BC Nokiasta 69-87 (39-40). Näätien kohtaloksi koitui karmaiseva päätösneljännes, jonka tamperelaiset veivät 7-21.

Näädät oli kaikin puolin taistelemassa voitosta kolme neljännestä. Näytti jo vahvasti siltä, että voittaja ratkaistaan vasta viimeisten minuuttien aikana, mutta ei…

– Viimeinen neljännes oli karmaiseva, mutta tätä tämä on. Mielenkiinnolla tulen katsomaan, että kuinka monta missattua layupia tai nostoa meillä oli korin alta. Videolta voi katsoa, että kuinka vapaita ne olivat. Kyllä näissä peleissä pitää nostaa korin alta sisään, Näätien päävalmentaja Tero Vasell kertoi ottelun jälkeen.

Nokialaisten korinteko tyrehtyi miltei kokonaisuudessaan päätösneljänneksellä ja Näädät sai kasaan vain seitsemän pistettä. Kun Pyrintö myllytti maltilla ja järjellä 21 pistettä, niin ero kasvoi selväksi ja Näädät joutui maistamaan tappion karvasta kalkkia.

Erityisesti Pyrintö onnistui sisäpuolustuksessa, kun Dragan Labovic (6/2) ja Sean O'Mara (10/3) jäivät selkeästi keskiarvojensa alapuolelle. Korkeimman pistemäärät Näädiltä nakuttivat Aapeli Alanen (14/10) ja Juan Davis Jr. (18/5/4 torjuntaa).

Pyrintö sai onnistumisia laajalta rintamalta, kun kymmenen pisteen tai yli pussittivat Justus Kilpinen (16/2), Jaylon Tate (14/4/6 syöttöä), Kevin Johnson Jr. (11/10), Antero Lehto (10/4/4 syöttöä) ja Kenneth Manigault (10/6).

Näätien pelit jatkuvat tiistaina 9.4. Salohallissa, kun vastaan tulee runkosarjan ykkössijan jo varmistanut Salon Vilpas.

Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.