top of page

Puertoricolainen Arnaldo Toro liittyy Näätiin


Kesällä Puerto Ricon olympiakarsintajoukkueeseen kuulunut Arnaldo Toro, 23, ja BC Nokia ovat tehneet pelaajasopimuksen. 203-senttiselle Torolle tuleva kausi on hänen ensimmäisensä ammattilaisena.


Toro pelasi peräti viisi kautta Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ta, joista neljä ensimmäistä George Washingtonin yliopistossa ja viimeisen St. John’sissa. Viimeisellä George Washington -kaudellaan hän tilastoi 6,5 pistettä ja 7,0 levypalloa ottelua kohden.


Tilastollisesti Toron paras yliopistokausi on hänen kolmantensa, jolloin hän keräsi George Washingtonille 10,1 pistettä ja 9,3 levypalloa ottelua kohden, mutta tuolloin hän pelasi vain seitsemän ottelua loukkaantumisen takia.


Toro tarttui NCAA:n mahdollistamaan viidenteen opiskelijaurheilijavuoteen, joksi hän siirtyi St. John’sin yliopistoon, mutta rooli jäi pieneksi. Kesällä 2021 Toro kuului Puerto Ricon maajoukkueen kokoonpanoon, muttei päässyt kentälle.


Hän on duunarihenkinen pelaaja, joka pelaa aina lujaa. Hänen yliopistovalmentajansa kehuivat erityisesti hänen työmoraaliaan ja että hän on loistava joukkuepelaaja. Hän tulee pelaamaan meillä sentteriä. Häneltä löytyy hyvä hyppyheitto keskimatkalta ja erinomaiset jalkatekniikat. – Greg Gibson

BC Nokian joukkueessa on myös muuta tiedotettavaa. Jeremy Hemsley ei saapunut Suomeen asti ja ei tule edustamaan BC Nokiaa tulevalla kaudella. Lisäksi Michael Besselink on pois joukkueen vahvuudesta toistaiseksi henkilökohtaisten syiden takia. Hugo Boman taas kärsi loukkaantumisen, jonka vuoksi hän on sivussa vähintään neljä viikkoa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page