top of page

Pudotuspelipaikasta taisteleva Lahti Basketball Nokialle suoraan maajoukkuetauolta


BC Nokia saa mielenkiintoisen vieraan Nokian palloiluhallille tiistaina 3.3. klo 18:0, kun Näädät isännöi pudotuspelipaikasta kamppailevaa Lahti Basketballia vastaan. Erikoisuutena lahtelaisille ottelu on ensimmäinen sitten maajoukkuetauon, kun taas Näädät on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua.


Korisliigan pudotuspeliviivan tuntumassa käy aikamoinen tohina, kun Kouvot, Lahti Basketball ja Ura Basket eGamestars ovat vain muutaman voiton päässä toisistaan. Lisämausteensa soppaan heitti Ura, joka tiedotti maanantaina Darious Motenin lähdöstä Puolaan. Näyttää siis vahvasti siltä (vaikka pelejä on vielä runsaasti jäljellä ja Näädätkin ovat vain kolme voittoa Kouvoja edellä), että kahdeksannesta sijasta ensisijaisesti taistelevat Kouvot ja Lahti.


Jos miltei viikon muita pidemmäksi venynyt maajoukkuetauko on erikoisuus sinänsä, niin lahtelaisten helmikuu oli muutenkin hieman outo. Lahti pelasi viisi ottelua, joista jokaisen neljäntoista päivän rypistyksessä.


Lahdella on ollut monta viikkoa aikaa valmistautua, joten he ovat varmasti valmiina. Meidän tulee minimoida heidän laadukkaat kaukoheittonsa, koska he ovat heittäneet kolmosia kelvollisesti. – Greg Gibson

Lahden torahampaisiin kuuluvat Courtney Stockard (15,9/5,8) sekä joulukuussa joukkueeseen liittynyt Logan McLane (13,1/6,6). Jos joihinkin pelaajiin sarjanousijan identiteetti kuitenkin kulminoituu, niin se on kaksikko Vesa Mäkäläinen ja Tuomas Hirvonen.


Mäkäläinen (10,7/4,4) on kokenut kehäkettu ja lahtelaisen koripallon ilmentymä, joka on ehtinyt koluta jo kolmentoista kauden ajan ja ehtinyt pelata yhden kauden Ruotsissakin. 23-vuotias Hirvonen (11,5/3,4/4,6) on häikäisevä pallotaituri, joka pyörittää joukkueen peliä vakuuttavalla 315 Korisliiga-ottelun kokemuksella.


Näädillä on edessä vauhdikas maaliskuu, jonka aikana nokialaiset pelaavat seitsemän ottelua. Lahti Basketball -matsi aloittaa tämän urakan runkosarjan loppuvaiheilla, johon Näädät, ikävä kyllä, joutuu vetämään loppuun asti ilman yhtä pelaajaa: Michael Besselinkiä.


Otteluisäntänä toimii Top-Osa Oy, joka on vuonna 1982 perustettu pirkanmaalainen hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä suunnitteleva ja valmistava yritys.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page