top of page

Pohjanmaa saapuu Nokialle Näätien kahden kotiottelun viikolla


Hyvässä vireessä kevään kynnyksellä oleva BC Nokia pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua, joissa molemmissa Näädät saa vieraita Pohjanmaalta. Maanantaina 9.3. Nokialle saapuu hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhu Basket ja perjantaina 13.3. Lapuan Kobrat.


Karhu pääsee Nokialle vain yhden päivän levolla, sillä lauantaina pohjanmaalaiset kohtasivat toisensa kauhajokisten viedessä ottelun nimiinsä 86-70. Erityisen kovassa vedossa Karhulta oli 11 syöttöä tarjoillut Bojan Sarcevic, joka näyttää taas kerran vetreytyvän kevään tosipelien lähestyessä.


Kokonaisuudessaan kaksinkertainen Suomen mestari on ollut odotetun kova. Korisliigan sarjataulukon kärkipää on kolmen joukkueen heiniä ja Kauhajoki tällä hetkellä kolmantena kahden voiton päässä Helsinki Seagullsista ja Salon Vilppaasta.


Kauhajoki on ollut Näädille mieluisa vastus; kolmesta ottelusta Näädät on tähän mennessä vienyt kaksi. Jos sarjasijoitukset lyötäisiin tänään lukkoon, niin joukkueet kohtaisivat jo ensimmäisellä kierroksella, mutta Näädät taistelee edelleen jopa kotiedusta.


Yksi Korisliigan kuumimmista joukkueista tulee kylään maanantaina. Kauhajoki on monessa asiassa erittäin hyvä, joten meidän tulee pelata todella fiksusti, jos haluamme taistella voitosta. He rankaisevat erityisesti jokaisesta puolustuksellisesta lapsuksesta. – Greg Gibson

Kauhajoki ja Näädät kohtaavat toisensa maanantaina 9.3. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla. Kyseessä on Korismaantai-lähetys, jossa oman mausteensa tuo kattava ennakkostudio ja jälkispekulaatiot.


Perjantaina sarjataulukon toiseen päähän Kobrien muodossaJos maanantaina BC Nokia saa vastaansa Korisliigan yhden mestarisuosikeista, niin perjantaina 13.3. vastus on jo erilainen. Nokialle saapuu Kobrat, joka taistelee sekä sarjapaikasta että viimeisestä pudotuspelipaikasta samaan aikaan.


Kobrat ehti jo vaipua aika pohjille hävittyään tammikuun puolesta välistä helmikuun loppupuolelle kahdeksan ottelua putkeen, mutta kurssi kääntyi kuukauden taitteessa. Kobrat nappasi voitot KTP-Basketista ja Korihaista, mutta orastava voittoputki katkesi Pohjanmaan paikalliskamppailussa.


Ennen saapumista Nokialle Kobrat kohtaa tiistaina Ura Basketin. Jos lapualaiset yltävät tiistaina voittoon, niin joukkue saa hieman hengitystilaa ajatellen sarjataulukon viimeistä sijaa. Yksilötaitoihin se ei ainakaan jää, koska Kobrilla löytyy riveistään Korisliigan pistekärki Jordan Capps, joka on taiteillut keskimäärin 21,3 pistettä ottelua kohden.


Näädät ja Kobrat ottavat mittaa toisistaan Nokian palloiluhallilla perjantaina 13.3. klo 18:30.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page