top of page

Pirkanmaan valtikka siirtyi Näädille Nokialla


BC Nokia palasi yli kahden viikon maajoukkuetauolta parketeille sunnuntaina Nokian palloiluhallilla, kun Näädät päihitti Pirkanmaan paikalliskamppailussa Tampereen Pyrinnön 92-80 (47-42). Näädät pelaa jo huomenna tiistaina uudestaan, kun joukkue matkustaa Helsinki Seagullsin vieraaksi.


Tuloksen valossa ottelu eteni pitkälle kolmanteen neljännekseen asti tasaisesti, kunnes Näädät sai revittyä eroa, joka kantoi loppuun saakka. Puolustuksessa jalat liikkuivat ja toisessa päässä kenttää nokialaiset löysivät yhä tasaisemmin Pyrinnön paikkapuolustuksen heikon kohdan: kulmakolkit.


Kokonaisuudessaan Nokia heitti kolmosensa hyvällä 39 prosentin tarkkuudella 15/38.


Ensimmäisellä puoliajalla hävisimme paljon 1-1-tilanteita, mutta toisella puoliajalla olimme huomattavasti parempia siinä. Sen lisäksi levypalloissa olimme parempia. Ensimmäisessä pelissä Pyynikillä, kauan aikaa sitten, meillä oli 26 menetystä. Se oli iso tekijä, ettei Pyrintö tänään päässyt juoksemaan helppoja koreja siirtymähyökkäyksistä. – Greg Gibson

Haney pelasi erinomaisen debyyttipelin pelaten 21 minuuttia penkiltä ja heittäen 17 pistettä. Kolmoset häneltä upposivat 3/9.


Hauska ottelu, fanit elivät mukana ja meillä oli halli täynnä. Hävisimme alussa paljon 1-1-tilanteita, mutta toisella puoliajalla paransimme. Kun saimme stoppeja, niin myös hyökkäys alkoi kulkemaan. – Steven Haney

Eniten kolmosia kuitenkin naulasi Antero Lehto, joka kuritti kasvattajaseuraansa 19 pisteellä ja viidellä syötöllä. Pisteiden makuun pääsivät myös Max Besselink (17/2), Kahron Ross (12/6) ja Arnaldo Toro (15/10).


Pyrinnön pirteimmät olivat Osku Heinonen (22/2) ja Topias Palmi (20/8).Tiistaina vastassa jo sarjakärjessä porskuttava Seagulls


Näädät ei voi kauaa levätä laakereillaan, kun jo huomenna tiistaina joukkue matkustaa pääkaupunkiin kohtaamaan Töölön Kisahallissa Helsinki Seagullsin.


Seagulls on tällä hetkellä Korisliigan sarjataulukon ykkösenä 11 voitolla ja 2 tappiolla. Samalla saldolla kakkosena on Kauhajoki.


Nopeasti meillä on edessä iso haaste. Meillä on mahdollisuus jälleen kerran nähdä, missä olemme tässä kohtaa kautta, kun vastaan tulee sarjan ykkösjoukkue. – Greg Gibson

  • Helsinki Seagulls – BC Nokia, ti 7.12.2021 klo 18:30 @ Töölön Kisahalli

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page