top of page

Pirkanmaan herruus Pyrinnölle, katseet kohti Korihaita

Pyynikillä Pirkanmaan kerskailuoikeudet meni keskiviikkona Tampereen Pyrinnölle, kun BC Nokian heikko ensimmäinen puoliaika kostautui kotijoukkueen 110-90 (60-35) -voitoksi. Kauaa Näädät ei ehdi teroittaa kynsiään, kun jo perjantaina 20.12. Nokialle saapuu Korihait.

Pyynikki on tunnetusti vaikea paikka vierasjoukkueille ja sen sai tuta nokialaiset, kun Pyrinnön kolmosshow mätti 36 pistettä avausneljännekseen ja jo puoliaikaan mennessä tamperelaiset johtivat yli kahdellakymmenellä pisteellä.

Olimme yhtä valmiita pelaamaan koripalloa kuin lentämään kuuhun. Me emme ole joukkue, jolla on varaa pelata yksittäiset tilanteet löysästi tai hävitä irtopallot. – Greg Gibson

Sitä ei tiedä minkälaisia liemiä puoliajalla keitettiin, mutta kolmannen neljänneksen taas Näädät vei 17-30, mikä toi vieraat neljän pisteen päähän päätösneljänneksellä. Kiri tyssäsi kuitenkin siihen ja Pyrintö veti eron takaisin pariinkymmeneen.

Ei ollut mistään muuta kiinni kuin energianvaihdoksesta. Olimme aktiivisempia ja energisempiä. Siinä ei ole muita selityksiä. – Shawn Hopkins

Näätien pistekvartetin muodosti Ladarius Tabb (21/10), Demarcus Holland (17/4/8 syöttöä), Tyler Flack (16/3) sekä Stacy Davis (14/10). Pyrinnön parhaimmistoon kuuluivat BJ Raymond (28/1/5 syöttöä), joka etenkin ensimmäisellä puoliajalla oli lähes pitelemätön, Raymond Nixon (18/11), Khalil Small (17/5) ja debyyttinsä punapaidoissa tehnyt Nick Kellogg (15/1/5 syöttöä).

Kauaa ei nuolla haavoja, perjantaina kotona Korihait

Ennen pientä joulutaukoa pelataan vielä yksi ottelu, jossa perjantaina 20.12. klo 18:30 Nokian palloiluhallille saapuu sarjataulukon hännille juuttunut Korihait. BC Nokia tarjoaa kausikortin omistajille mahdollisuuden tuoda kaverin matsiin veloituksetta.

Korihaiden kausi alkoi murhaavasti, kun ensimmäiset kaksitoista ottelua päättyivät tappioihin. Tämän jälkeen päävalmentaja Jordi Juste vapautettiin työtehtävistään ja päävalmentajan paikan otti Jarno Nikula. Sitten tapahtui tämä…

.. ja koska internet tekee, tavalla tai toisella, kaikesta aina vähän parempaa…

Voittaminen ruokki voittamista ja yllättäen Korihait voitti kolme ottelua putkeen. Nokialle joukkue saapuu kuitenkin neljän ottelun tappioputkessa.

Ja loppuun vielä tiedotus jokaiselle BC Nokian kausikortin omistajalle. Onko sinulla kaveri, joka ei ole vielä nähnyt korista paikan päällä? Onko olemassa vielä joku nokialainen, joka ei ole käynyt BC Nokian Korisliiga-ottelussa?

Joulun kunniaksi BC Nokian kausikortin omistajilla on mahdollisuus tuoda kaveri otteluun veloituksetta. Huhujen mukaan ottelutapahtumassa on mukana myös Joulupukki (ja Näätien tiedotus veikkaa että yksi Alakulman rumpaleista on ”kipeä”), joka jakaa yhteistyökumppani K-Supermarket Löytiksen lahjoittamia karkkeja lapsille.