top of page

Perjantain Pirkanmaan paikalliskamppailussa Nokialla isot panokset


BC Nokian ottelut Korisliigan alemmassa jatkosarjassa jatkuvat perjantaina 10.3. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi länteen saapuu Tampereen Pyrintö. Molemmille alemman jatkosarjan kärkijoukkueille ottelussa on isot panokset.


Missä mennään?


Molemmilla joukkueilla on jäljellä enää kolme ottelua alemmassa jatkosarjassa. Sijoitukseltaan joukkueet ovat peräjälkeen: BC Nokia alemman jatkosarjan ykkösenä (kiinni 7. pudotuspelipaikassa) ja Pyrintö toisena (kiinni 8. pudotuspelipaikassa).


Voitto perjantaina tarkoittaisi Nokialle, että sijoitus olisi varmasti alemman jatkosarjan piikkipaikka. Pyrintö (14 voittoa/15 tappiota) taas vankistuttaisi asemaansa toisena, kun Kobrat (13/16) hengittävät niskaan vain yhden voiton päässä.


Pirkanmaan paikalliskamppailut ovat tällä kaudella menneet voitoin 2-1 Nokialle. Näädät voitti molemmat varsinaisen runkosarjan ottelut, Pyrintö taas vei ensimmäisen kohtaamisen alemmassa jatkosarjassa.


Tampereen Pyrintö


Pyrintö on tehnyt vakuuttavaa jälkeä alemman jatkosarjan seitsemässä pelatussa ottelussa: saldona on viisi voittoa ja kaksi tappiota. Alla on viime perjantaina otettu kova voitto juuri Kobrista, minkä myötä Pyrintö nousi sarjataulukossa lapualaisten edelle.


– Pyrintö pelaa hyvällä itseluottamuksella tällä hetkellä. Emme voi antaa heidän avainpelaajiensa pelata mukavuusalueellaan, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Tamperelaisten tehokkaimpiin pelaajiin tällä kaudella ovat kuuluneet Ike Smith (18,9/6,9/3,6), Tylan Birts (14,7/5,2), LJ Thorpe (12,3/5,1/4,7), Jacquan Lawrence (8,3/6,7) sekä Osku Heinonen (14,0/2,6).


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Tampereen Pyrintö, pe 10.3.2023 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

  • Otteluisäntänä: Vakuutusyhtiö Turva

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page