top of page

NY NAUTITAAN! | FINAALISARJAN SEISKAPELI HELSINGISSÄ

BC Nokian valmistautuu seurahistoriansa merkittävimpään otteluun, kun he kohtaavat Helsinki Seagullsin finaalisarjan ratkaisevassa seitsemännessä pelissä. Ottelu pelataan Helsingissä 24. toukokuuta kello 18:30. Tämä on ensimmäinen kerta, kun BC Nokia taistelee kultamitalista finaalisarjassa.

 

BC Nokian tie finaaliin on ollut mieletön, ja joukkue on osoittanut sisunsa tärkeissä otteluissa. Finaalisarjan kaksi ensimmäistä ottelua oli nokialaisille voittoisia, kunnes seuraavista kolmesta pelistä helsinkiläiset hakivat voitot itselleen. Harjuniitty Square Gardenissa Näädät taistelivat ilmiömäisen voiton kotiyleisön edessä, viimeistä kertaa väestötiloissa.


Kuvaaja: Jani Virolainen

 

Joukkueen kapteeni Niko Mattila on toiminut joukkueen sieluna, tarjoten esimerkillistä johtajuutta ja tärkeitä suorituksia, kun niitä on eniten tarvittu. Mattila on johdattanut joukkuettaan vakaasti ja omalla esimerkillään innoittanut muita pelaajia antamaan kaikkensa kentällä.

 

Meillä oli viime peli niin heikko. Meillä oli kasvojenpesun paikka varsinkin kotiyleisön edessä. Viime pelin esitys ei riitä alkuunkaan. Päätimme jätkien kanssa, että panemme kaiken likoon. Tuossa oli sitten lopputulos, Mattila tunnelmoi Ylen haastattelussa.


Keltaisen kevään kannattajat on toiminut parhaana kuudentena pelaajana läpi finaalisarjan!

 

Finaalisarja on ollut äärimmäisen tasainen, ja molemmat joukkueet ovat näyttäneet kykynsä ja sitkeytensä. BC Nokian fanit ovat tukeneet joukkuetta intohimoisesti ja matkustavat nyt myös suurin joukoin Helsinkiin kannustamaan heitä viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa.

 

Koko Näädät-yhteisö elää mukana tässä jännittävässä hetkessä, ja kaikki ovat valmiita antamaan kaikkensa, jotta pantteripatsas saataisiin Nokialle.

 

Nyt on aika näyttää, mihin Näädät pystyvät, kun pallo heitetään ilmaan Helsingissä. Kaikki on mahdollista, kun taistellaan mestaruudesta!


NY NAUTITAAN!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page