top of page

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja Patrick Tapé saapuu Näätien sisäpelaajaksi

Päivitetty: 6. lokak. 2023


Korisliiga-kauteen 2023-24 valmistautuva BC Nokia ja Patrick Tapé, 25, ovat tehneet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. 208-senttinen Tapé pelasi edelliskaudella skotlantilaisessa Caledonia Gladiatorsissa ja on lisäksi pelannut Norsunluurannikon maajoukkueessa.


Tapé pelasi ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan British Basketball Leaguessa 9,1 pisteen, 6,3 levypallon ja 1,3 syötön keskiarvoilla.


Ennen Britteinsaaria Tapé pelasi viidellä kaudella NCAA:n ykkösdivisioonassa, joista kolme ensimmäistä Columbiassa, yhden Dukessa ja viimeisen San Franciscon yliopistossa. Seniorikaudellaan hän tilastoi San Franciscolle 5,1 pistettä, 4,5 levypalloa ja 1,1 syöttöä ottelua kohden.


- Pitkä ja atleettinen vitos- ja nelospaikan pelaaja, joka sopii tarpeisiimme. Hänellä on myös kyky osua kolmen pisteen viivan takaa. Aktiivinen puolustaja ja korinsuojelija. Hän on myös osoittanut kyvyn olla aktiivinen palloskriinitilanteissa puolustuksessa, Näätien päävalmentaja Greg Gibson aloittaa.


- Patrick on tällä hetkellä Norsunluurannikon maajoukkueen kanssa pelaamassa harjoitusotteluita. Pian meidän pitäisi tietää, että pääseekö hän heidän MM-kisakokoonpanoon.


Tape pelasi MM-karsinnoissa kolme ottelua Norsunluurannikon paidassa 6,9 minuutin, 1,3 pisteen ja 2,0 levypallon keskiarvoilla.


BC Nokialla on pelaajasopimukset ensi kaudesta Niko Mattilan, Elias Sauramon, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Tomas Murphyn, Kalle Peltosen, Tucker Richardsonin ja Patrick Tapén kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page