top of page

Nokian Kiinteistöhuollon ja BC Nokian yhteinen megatapahtuma Pirkkalaistorilla tulevana lauantaina

Päivitetty: 3. huhtik. 2019


Nokian Kiinteistöhuolto Oy toimii lauantaina Pirkanmaan derbyn otteluisäntänä.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Näätälauma kohtaa ensi lauantaina sarjataulukossa kolmantena olevan Pyrinnön, runkosarjan viimeisessä Pirkanmaan Derbyssä!

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset kaudella ovat menneet Pyrinnölle lukemin 2-1, mikä luonnollisesti tarkoittaa punttien tasoittamista viimeisessä ottelussa. Tunnelmalla ja tunnelatauksella varustettu viimeinen kohtaaminen on molemmille joukkueille erittäin tärkeä loppukautta ajatellen, joten mitään ei lauantaina säästellä!

Myös ennen ottelutapahtumaa tapahtuu! BC Nokian ja Nokian Kiinteistähuolto Oy:n yhteinen megatapahtuma Pirkkalaistorilla järjestetään lauantaina 6.4. ennen ottelua klo 10-13.

Paikalla on miesten edustusjoukkueen pelaajia jakamassa nimmareita ja haastamassa fanit heittokisaan, josta on mahdollista voittaa fanituote nimikirjoituksilla! Paikan päällä myös fanituotemyynti, josta voit hankkia kaiken tarvitsemasi illan otteluun. Osallistujille on tarjolla hernekeittoa, mehua, kahvia ja pullaa, sekä 100 ensimmäiselle ilmainen lippu illan huippuotteluun! Lisäksi myynnissä on aikaisempien kausien aitoja game worn -pelipaitoja.

Tervetuloa siis Pirkkalaistorille, sekä Nokian Palloiluhallille nauttimaan tunnelmasta Näätälauman kanssa. Tule haastamaan lempipelaajasi heittokisaan ja kannustamaan Näädät illalla voittoon. Laitetaan yhdessä halli täyteen ja tunnelma kattoon! Tunnusta väriä, pue keltaista!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page