top of page

Nokialla sataa kolmosia, Näätien voittoputki neljään


Harmaan marraskuun tihkusateet muuttuivat tiistai-iltana Teemu Sulosen, Tyler Flackin ja Niko Mattilan käsissä kolmossateeksi, kun BC Nokia voitti kotikentällään Lahti Basketballin 94-81 (48-38). Näädät porskuttaa voiton myötä neljän ottelun voittoputkessa.


Nokialaisen sääennusteen mukaan alkuillan kolmossateesta vastasi Teemu Sulonen ja Niko Mattila, kun taas loppuillan kuurot olivat Tyler Flackin ja jälleen Mattilan tekosia. Sulosen ranne rankaisi lahtelaisia ensimmäisellä puoliajalla 14 pisteen arvoisesti ja Näädät ylsivät puoliajalle kymmenen pisteen johtoon.Kolmannella neljänneksellä Lahti petrasi ja rynni parin korin päähän iskuasemiin, mutta kotiyleisön riemuksi vieraat pysyivät takana. Kun Tuomas Hirvonen pyrki vielä kalkkiviivoilla virittelemään jonkinlaista kiriä, niin viimeistään Mattilan ja Flackin kolmoset lähettivät lahtelaiset kotimatkalle tappio niskassaan.


Olin vähän huolissani näin pitkän tauon jälkeen. Jollain osa-alueilla emme olleet hyviä, mutta pelaamme kovaa ja treenimme ovat olleet erinomaisia. Toisella puoliajalla päästimme heidät takaisin peliin, mutta hoidimme lopulta homman kotiin. – Greg Gibson

Laajasti minuutteja jakaneelta Näädiltä löytyi viljalti onnistujia, kun viisi pelaajaa säkitti kaksinumeroiset pistelukemat. Sulavia fadeaway-heittoja upottanut Stacy Davis (22/8) nousi pistetirehtööriksi, kun komppia soittivat Sulonen (17/1), Mattila (16/2), Flack (16/8/2 torjuntaa) ja Lentävä Rambo Daniel Dolenc (14/3).Näätien tuorein tulokas Michael Besselink (0/2/2 syöttöä) pelasi yhdeksän minuuttia ja osoitti sopivansa tähän rämäryhmään.Ilman pistetykkiään Jerry Evans Jr:ää pelanneelta Lahdelta erottuivat Courtney Stockard (33/6), Vesa Mäkäläinen (15/6) ja Tuomas Hirvonen (18/5/8 syöttöä). Sivuhuomiona parketilla nähtiin välillä vastakkain ikäluokkanaapurit Hirvonen (’96) ja seitsemän syöttöä tarjoillut Lassi Nikkarinen (’97), joista toinen on tulokas ja toinen pelaa jo yhdeksättä kauttaan Korisliigassa.


Näätien pelit jatkuvat ripeästi perjantaina 22.11. nokialaisten matkustaessa Kymenlaaksoon KTP-Basketin vieraaksi.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page