top of page

Niparmi Sisälogistiikka Oy ja BC Nokia aloittavat yhteistyön

Ylöjärvellä sijaitseva Niparmi Sisälogistiikka Oy sekä BC Nokia ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020.

– Niparmi edustaa juuri niitä arvoja, jotka ovat tärkeitä myös meille. Omalla toiminnallamme uskomme voivamme auttaa Niparmia sen oman liiketoiminnan sekä tunnettuuden suhteen, BC Nokian General Manager Marko Pirhonen aloittaa.


BC Nokian pelaajat Lassi Nikkarinen ja Daniel Dolenc esittelemässä uusia koripallotelineitä.

– Molemmat osapuolet ovat sitoutuneita yhteistyöhön ja näemme tässä ainekset pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Sisälogistiikan asiantuntijana Niparmi pystyy auttamaan myös BC Nokiaa omilla palveluillaan.

– Pirkanmaalaisena toimijana hyppäämme innolla yhteistyöhön BC Nokian kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa suosiotaan kasvattavaa lajia esimerkillisen paikallisen seuran kautta. BC Nokia tekee lajin eteen hartiavoimin töitä erinomaisin arvoin, minkä lisäksi nuori ja taisteleva edustusjoukkue on hieno esikuva kaikille junioreille. Toivottavasti hypyt johtavat myös donkkeihin, Niparmin toimitusjohtaja Samu Granroth kommentoi.

Niparmi sisälogistiikka Oy on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntija. Sisälogistiikan ammattilaisena Niparmi on vahva kumppani varasto- ja teollisuustyöympäristöjen tehostamisessa ja kalustamisessa. Laaja tuotevalikoima yhdistettynä luotettavaan ja ammattitaitoiseen palveluun tekee Niparmista todellisen logistiikan moniottelijan.

Lisätiedot: www.niparmi.fi0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page