Niko Mattilan uran ennätyspisteet ei riittänyt Kauhajoella


Kauhajoen Karhubasket sai napattua ensimmäisen voittonsa tällä Korisliiga-kaudella BC Nokiasta, kun Näädät taipui vieraissa hallitsevan Suomen mestarin käsittelyssä 88-76 (37-29). Näädiltä Niko Mattila oli ilmiliekeissä upottaen 31 pistettä ja kahdeksan kolmosta.


Mattilan mainioista otteista huolimatta itse ottelu oli alusta loppuun Kauhajoen hallintaa. Nokialaiset eivät missään vaiheessa 40 minuuttia johtaneet ottelua, vaikka pääsivätkin lupaavasta päätösneljänneksellä hetkeksi kahden pisteen päähän.


Taistelimme kovasti, että pääsimme lopussa peliin mukaan. Kauhajoki on hyvä joukkue tällä hetkellä, joten olen ylpeä joukkueesta. Meillä on ollut vaikea kuukausi ja meidän pitää taas päästä samaan rytmiin, jossa olimme ennen vaikeaa jaksoa. Tiedän, että se on tulossa. – Greg Gibson

Nokialaiskiikareilla ilahduttavinta oli, että Mattila näytti juuri siltä versiolta itsestään, jonka tulemista esiin on jo syksyn aikana uumoiltu. Mattila (31/4/5 syöttöä/3 riistoa) upotti kolmosensa häkellyttävästi 8/12.


Vaikka pisteitä tuli ja oma peli sujui, niin tämä on joukkueurheilua. Voitto ja sarjapisteet jäivät tänne, joten ei tässä tyytyväinen voi olla. Tulimme tasoihin viimeisellä kympillä, mutta ei ihan riittänyt. Meillä 17 menetystä, mikä on liikaa. – Niko Mattila

Mattilan lisäksi Näädiltä kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Daniel Dolenc (11/6) ja Stacy Davis (13/5). Karhun parhaimmistoon kuuluivat muun muassa Cameron Jones (20/4/9 syöttöä), Skylar Spencer (15/8), Okko Järvi (16/2) sekä Samuel Givens (17/5).


Ottelutilastot


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.