Näätien voittoputki katkesi Kotkassa


BC Nokian neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi Korisliigassa, kun Karhuvuoressa KTP-Basket oli parempi loppulukemin 97-79 (44-37).


Kotkassa nähtiin ottelu, jossa Näädät heitti pelitilanneheittonsa kelvollisesti (2p 22/42 52%, 3p 8/20 40%) ja vei levypallot 41-32 – veivät tilastot, jotka usein määrittelevät voittajan. Vika löytyi muualta, kun nokialaiset sortuivat 16 menetykseen (Kotkalla vain kahdeksan) ja heittivät vapaaheittonsa kehnosti 11/22 (55%).


Tästä huolimatta Näädät roikkui´näennäisesti mukana, vielä yhdeksän pisteen takana, kun peliaikaa oli jäljellä runsaat kolme minuuttia. Lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.


Parempi joukkue voitti tänään ehdottomasti. Olen pettynyt meidän mentaliteettiin tänään. Olimme pehmeitä ja keskittyminen ei ollut kohdillaan. Meille tapahtui paljon epätavallisia puolustusvirheitä ja ohiheittoja korin alta. – Greg Gibson

Tämä oli peli, jossa meillä ei ollut mahdollisuuksia, jos pelaamme tällä tavalla. Jokainen kerta, kun lepäsimme puolustuksessa, niin olimme pulassa. Näin tapahtui monta kertaa tänään. – Greg Gibson

Kotka pelasi mainion matsin ja ansaitsi voittonsa. Erityisesti mieltä lämmitti Lehtorannan veljesten Joonaksen (10/4/6 syöttöä) ja ’00-syntyneen Jannen (10/0) hienot otteet. Korkeimmista pisteistä vastasivat Byron Wesley (25/5), Kevin Langford (15/1) ja JayVaughn Pinkston (14/7).


Näätien pisteistä vastasivat Demarcus Holland (14/7), Niko Mattila (12/3/4 syöttöä) ja toisen pelinsä Näädät-nutussa pelannut Michael Besselink (11/5), joka oli todellinen illan piristysruiske.


Ensimmäinen puoliaika oli ihan ok. Toisella ei tehty asioita, joista puhuimme ennen peliä ja se näkyi tulostaululla. – Michael Besselink


Samaan aikaan pitää muistaa, että Näädät hävisi vasta ensimmäisen kerran marraskuussa. Viimeisestä viidestä pelistä neljä voittoa napanneilla nokialaisilla on mahdollisuus pelata takaisin voittokantaan tiistaina 26.11. Nokialla, kun vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhu Basket.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
Adidas-Logo-6-copy.png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 BC Nokia Näädät Oy.