top of page

Näätien viimeisessä kotipelissä taistellaan pudotuspelipaikasta


Viimeisestä pudotuspelipaikasta kamppaileva BC Nokia pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa lauantaina 12.4. klo 17:00, kun Näätien vieraaksi saapuu KTP-Basket.


Viimeisestä pudotuspelipaikasta Näätien tapaan kilvoitteleva Kobrat nousi yhdeksän pisteen takaa häkellyttävään voittoon Kouvoja vastaan ja on täten yhdellä monella voitolla keskinäisten pelien perusteella Näätien edellä lopullisessa sarjataulukossa.Kobrat pelaa vielä Ura Basketia vastaan, mutta Näädillä on kaksi ottelua: KTP kotona lauantaina ja tiistaina vieraissa Helsinki Seagulls.


– Taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu, tällä kerta kotiluolassa. Toivotaan, että kaikki on terveenä, koska meillä on loukkaantumishuolia, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.


Näätien riveistä Sean O'Mara ja Juan Davis Jr. ovat GTD-merkinnöillä ottelussa (Game Time Decision).


KTP:llä taas on tarrannut kiinni kotietuun neljännellä sijalla, mutta kotkalaisiltakin puuttuu miehiä kokoonpanosta. Viides vahvistus Diante Balwin lähti jo kokonaan kotiin, mutta Donte Thomas (15,7/8,9) on myös pikavisiitillä Yhdysvalloissa perheessä tapahtuneen kuoleman johdosta.


Thomasin ollessa poissa KTP:ltä puuttuu heidän tehokkain pelaajansa, mutta kaukana takana eivät ole Tyrell Nelson (15,5/7,0), Jalen Jackson (13,3/6,1/3,5) ja Kevin Langford (13,3/5,1). Suomalaisista vaarallisimmat pelaajat ovat Antto Nikkarinen (9,2/2,8/5,5), Michael Pounds (10,1/2,5), Juho Lehtoranta (4,5/2,4) ja Joonas Lehtoranta (5,6/2,1).


Tervetuloa Nokian palloiluhallille keltaisissa väreissä kannustamaan Näädät voittoon. Nyt ehdottomasti kotiyleisön tuki on tarpeen!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page