top of page

Näätien viikon agendana Pyrintö-tupla

BC Nokia pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joista molemmat Pirkanmaan paikallisvastustaja Tampereen Pyrintöä vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan huomenna keskiviikkona 7.11. Pyynikillä, kun taas kotiottelu on luvassa isänpäiväsunnuntaina 11.11. kello 17:00.

Panosta ei tällä kertaa Pirkanmaan paikalliskamppailuista puutu, kun molemmat joukkueet kärkkyvät sarjataulukon kärjessä. Tällä hetkellä Näädät on Korisliigan toisena viidellä voitolla (joista jokainen peräkkäinen) ja kahdella tappiolla. Kolmosena oleva Pyrintö taas on pelannut viisi ottelua, joista saldo on neljä voittoa – ainokainen tappio ollen sarjakärki Salon Vilppaalle.


Pysäyttääkö Mattila puolustuksellaan Antero Lehdon?

– Hienoa päästä paikallispelien tunnelmaan! Pyrintö on pelannut todella vakuuttavan alkukauden ja varsinkin hyökkäyspeli rullaa upeasti. Kova haaste siis edessä, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Pyrinnön hyökkäyspeli (lainaten keltaisen lehdistön muotoilua) ei ole jättänyt mitään arvailujen varaan. 103,8 pistettä ottelua kohden on hurja lukema, joka tarkoittaa että Korisliigassa Pyrintö tekee noin kymmenen pistettä keskimäärin enemmän kuin seuraavaksi eniten pisteitä tekevä joukkue.


Tehokkuus on myös järkyttävää: kakkoset uppoavat 61,2% tarkkuudella, kolmoset 51,2% (!) ja vapaaheitot 75,0%. Päävalmentaja Sami Toiviaisen luomalle hyökkäyspelille voi siis nostaa kaikki mahdolliset hatut knalleista Jofa-kypärien kautta fetseihin ja silentereihin.

Vaarallisista yksilöistä ei ole myöskään puutetta: yli kymmenen pisteen kokoonpanossa olevista ovat murjoneet Kenneth Manigault (15,0/3,2/3,2), Jaylon Tate (14,2/1,6/5,8), Eron Harris (13,4/2,4), Kevin Johnson Jr. (11,4/8,2), Antero Lehto (11,6/2,0/4,4) ja Osku Heinonen (13,4/2,4). Kaksinumeroisille on yltänyt myös Joonas Cavén (10,2/4,4), joka on poissa ottelusta loukkaantumisen vuoksi.


Huhujen mukaan Alakulma (joka ei ole vieläkään lunastanut SukuLakujaan) aloittaa ensipelit Pepperissä, josta lähtee aistillinen fanibussi moottoritien ylitse itään.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page