Näätien viikon agendana Pyrintö-tupla

BC Nokia pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joista molemmat Pirkanmaan paikallisvastustaja Tampereen Pyrintöä vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan huomenna keskiviikkona 7.11. Pyynikillä, kun taas kotiottelu on luvassa isänpäiväsunnuntaina 11.11. kello 17:00.

Panosta ei tällä kertaa Pirkanmaan paikalliskamppailuista puutu, kun molemmat joukkueet kärkkyvät sarjataulukon kärjessä. Tällä hetkellä Näädät on Korisliigan toisena viidellä voitolla (joista jokainen peräkkäinen) ja kahdella tappiolla. Kolmosena oleva Pyrintö taas on pelannut viisi ottelua, joista saldo on neljä voittoa – ainokainen tappio ollen sarjakärki Salon Vilppaalle.


Pysäyttääkö Mattila puolustuksellaan Antero Lehdon?

– Hienoa päästä paikallispelien tunnelmaan! Pyrintö on pelannut todella vakuuttavan alkukauden ja varsinkin hyökkäyspeli rullaa upeasti. Kova haaste siis edessä, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Pyrinnön hyökkäyspeli (lainaten keltaisen lehdistön muotoilua) ei ole jättänyt mitään arvailujen varaan. 103,8 pistettä ottelua kohden on hurja lukema, joka tarkoittaa että Korisliigassa Pyrintö tekee noin kymmenen pistettä keskimäärin enemmän kuin seuraavaksi eniten pisteitä tekevä joukkue.


Tehokkuus on myös järkyttävää: kakkoset uppoavat 61,2% tarkkuudella, kolmoset 51,2% (!) ja vapaaheitot 75,0%. Päävalmentaja Sami Toiviaisen luomalle hyökkäyspelille voi siis nostaa kaikki mahdolliset hatut knalleista Jofa-kypärien kautta fetseihin ja silentereihin.

Vaarallisista yksilöistä ei ole myöskään puutetta: yli kymmenen pisteen kokoonpanossa olevista ovat murjoneet Kenneth Manigault (15,0/3,2/3,2), Jaylon Tate (14,2/1,6/5,8), Eron Harris (13,4/2,4), Kevin Johnson Jr. (11,4/8,2), Antero Lehto (11,6/2,0/4,4) ja Osku Heinonen (13,4/2,4). Kaksinumeroisille on yltänyt myös Joonas Cavén (10,2/4,4), joka on poissa ottelusta loukkaantumisen vuoksi.


Huhujen mukaan Alakulma (joka ei ole vieläkään lunastanut SukuLakujaan) aloittaa ensipelit Pepperissä, josta lähtee aistillinen fanibussi moottoritien ylitse itään.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.