Näätien vieraskiertue jatkuu perjantaina Kotkassa


BC Nokian kolmen peräkkäisen vierasottelun keskimmäinen osa mitellään perjantaina 1. helmikuuta Kotkassa, kun Näädät matkustaa perjantai-illan ratoksi vauhdissa olevan KTP-Basketin vieraaksi.


Suomen perinteikkäin koripalloseura KTP-Basket on noussut tällä kaudella neljän parhaan joukkoon sarjataulukossa huolimatta alkukauden kangerteluista. Marraskuun ja joulukuun aikana kotkalaiset äityivät peräti kahdeksan ottelun mittaiseen voittoputkeen ja vuodenvaihteen jälkeen KTP on kerännyt viidestä ottelusta kolme voittoa.


Ei ole siis ihmekään, että uutta virtaa Korisliiga-valmennukseen saanut Tomi Kaminen sai ansaitun jatkopestin.


Näätiä isännöi kuitenkin KTP, jolla on tappio niskassaan. Viime tiistaina Tampereen Pyrintöä vastaan Jaylon Tate ratkaisi ottelun 0,9 sekuntia ennen loppusummeria.


– Vaikea reissu edessä, Kotka on päässyt alkukauden vaikeuksista hyvään lentoon. Ollaan nyt päästy puolitoista viikkoa treenaamaan tällä rosterilla ja suunta on oikea, joten luottavaisin mielin lähdetään haastamaan, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Kotkalaisten vahvistusnelikon muodostavat Donte Thomas (15,8/9,7), Kevin Langford (12,9/5,3), Tyrell Nelson (14,4/6,4) ja Kreikan pääsarjaan karanneen Matt Williamsin tilalle hankittu Jalen Jackson (17,0/6,0/4,7).


Suomalaisista Antto Nikkarinen (8,6/2,9/5,9) pyörittää KTP:n peliä ja Michael Pounds (10,3/2,7) pelaa jo toista erittäin vahvaa peräkkäistä kautta kasvattajaseurassaan. Rotaatiosta löytyy myös tukullinen Lehtorantoja, kun Joonas (5,8/2,1) tuo rutkasti taitoa takakentälle, Juho (3,3/2,4) heittovoimaa ja puolustusta sekä 18-vuotias Janne (2,1/1,2) taas pääsee ajoittain irti esittelemään potentiaaliaan.


KTP-ottelu on toinen osa Näätien kolmen ottelun mittaisesta vieraskiertueesta. Kouvolasta nokialaiset palasivat voitto tassuissaan, joten Näädillä on mahdollisuus venyttää voittoputkensa kahteen Kotkassa perjantaina. Elisa Viihde kannattaa laittaa tulille kello 18:30.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.