top of page

Näätien vieraskiertue jatkuu perjantaina Kotkassa


BC Nokian kolmen peräkkäisen vierasottelun keskimmäinen osa mitellään perjantaina 1. helmikuuta Kotkassa, kun Näädät matkustaa perjantai-illan ratoksi vauhdissa olevan KTP-Basketin vieraaksi.


Suomen perinteikkäin koripalloseura KTP-Basket on noussut tällä kaudella neljän parhaan joukkoon sarjataulukossa huolimatta alkukauden kangerteluista. Marraskuun ja joulukuun aikana kotkalaiset äityivät peräti kahdeksan ottelun mittaiseen voittoputkeen ja vuodenvaihteen jälkeen KTP on kerännyt viidestä ottelusta kolme voittoa.Näätiä isännöi kuitenkin KTP, jolla on tappio niskassaan. Viime tiistaina Tampereen Pyrintöä vastaan Jaylon Tate ratkaisi ottelun 0,9 sekuntia ennen loppusummeria.


– Vaikea reissu edessä, Kotka on päässyt alkukauden vaikeuksista hyvään lentoon. Ollaan nyt päästy puolitoista viikkoa treenaamaan tällä rosterilla ja suunta on oikea, joten luottavaisin mielin lähdetään haastamaan, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Kotkalaisten vahvistusnelikon muodostavat Donte Thomas (15,8/9,7), Kevin Langford (12,9/5,3), Tyrell Nelson (14,4/6,4) ja Kreikan pääsarjaan karanneen Matt Williamsin tilalle hankittu Jalen Jackson (17,0/6,0/4,7).


Suomalaisista Antto Nikkarinen (8,6/2,9/5,9) pyörittää KTP:n peliä ja Michael Pounds (10,3/2,7) pelaa jo toista erittäin vahvaa peräkkäistä kautta kasvattajaseurassaan. Rotaatiosta löytyy myös tukullinen Lehtorantoja, kun Joonas (5,8/2,1) tuo rutkasti taitoa takakentälle, Juho (3,3/2,4) heittovoimaa ja puolustusta sekä 18-vuotias Janne (2,1/1,2) taas pääsee ajoittain irti esittelemään potentiaaliaan.


KTP-ottelu on toinen osa Näätien kolmen ottelun mittaisesta vieraskiertueesta. Kouvolasta nokialaiset palasivat voitto tassuissaan, joten Näädillä on mahdollisuus venyttää voittoputkensa kahteen Kotkassa perjantaina. Elisa Viihde kannattaa laittaa tulille kello 18:30.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page