top of page

Näätien taistelu pudotuspelipaikasta tiivistyy – lauantaina Lahti Basketball vieraissa


Kun Korisliigan alempaa jatkosarjaa on jäljellä enää neljä peliä, BC Nokia jatkaa taisteluaan pudotuspelipaikasta Lahti Basketballia vastaan vieraissa lauantaina 19.3. Klo 16:00 alkavaan peliin lähtee myös Alakulman tunnelmallinen fanibussi.


Missä mennään?


Runkosarja pelattu, joukkueet on jaettu kahteen jatkosarjaan. Nyt voi jo todeta, että sarjan mielenkiinnon näkökulmasta uudistus on ollut nappiosuma. Alemmassa jatkosarjassa tunnelma on tiivis. Neljä joukkuetta ovat vain kahden voiton päässä toisistaan ja kamppailemassa kahdesta pudotuspelipaikasta. Pohjalla taas Korihait ja Bisons Loimaa ovat yhden voiton päässä toisistaan.


Näädät on edelleen kärkijoukkue ja kiinni seitsemännessä sijassa pudotuspelejä ajatellen. Lahti Basketball taas puuskuttaa takana, kahden voiton päässä kolmantena.


Joukkueilla on enää neljä ottelua edessä ja mitä tahansa voi tapahtua. Jokaisella voitolla on väliä.


Jostain syystä parissa edellisottelussa meidän puolustuksemme on ottanut taka-askeleita. Meillä on pelaajia, jotka pelkäävät laittaa kätensä mutaan. Meidän menestyksemme tänä kautena on perustunut sille, että sitoudumme pelaamaan kovaa jokaisessa tilanteessa. Se on joukkueemme DNA. Vähempi ei riitä. – Greg Gibson

Lahti Basketball


Lahti aloitti alemman jatkosarjan ottelut ryminällä, kun kahdesta ensimmäisestä pelistä tuli yhtä monta voittoa. Sen jälkeen kolme tappiota putkeen, mutta edellisottelu oli jälleen voitokas. Lahti kaatoi Bisonsin kotonaan selkeästi 86-70.


Lahtelaisilla on ollut vaihderikas kausi, johon on mahtunut vähän kaikkea. Nokialaisittain huolestuttavaa on LaBan puolustus: Bisons joutui ahtaalle lahtelaisten joukkuepuolustuksen paineessa ja sai aikaan vain 70 pistettä.


Lahdelta kokenut Antonio Ballard on myös ollut kahdessa edellisessä ottelussa mainiolla pelipäällä: kahden pisteen tappiossa Kobrille Ballard paukutti 33 pistettä ja 23 levypalloa; Bisonsia vastaan taas 20 pistettä ja 10 levypalloa.


Missä ja miten?


  • Lahti Basketball – BC Nokia, la 19.3.2022 klo 16:00 @ Lahti Energia Areena

  • Alakulman fanibussi lähtee liikenteeseen klo 13:00 Nokian palloiluhallin alaparkilta

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page