Näätien superviikonloppu sisältää Suomen cupia ja Katajaa


BC Nokian miesten Korisliiga-joukkueella on edessä vilkas kotiviikonloppu, jonka aikana Näädät kohtaa perjantaina 10.1. Suomen cupin välierissä Helsinki Seagullsin ja sunnuntaina 12.1. Korisliigan kotiottelussa Kataja Basketin.


Suomen cup on tällä kaudella lyhyt, mutta ytimekäs. BC Nokian kellistäessä ensimmäisessä ottelussaan puolivälierissä KTP-Basketin, Näädillä on mahdollisuus edetä finaaliin asti. Vastus on kuitenkin perjantain ottelussa pahin mahdollinen, kun Korisliigan kärkijoukkue Helsinki Seagulls tulee vierailulle.


Siitä on jo yli kuukausi, kun Seagulls on hävinnyt edellisen kerran. Juuri ennen joulukuun vaihdetta KTP-Basket pääsi yllättämään stadilaiset kotikentällään, mutta sen jälkeen Lokit ovat kulkeneet voitosta voittoon. Eikä seitsemään peräkkäiseen voittoon kuulu pelkkiä sarjataulukon häntäpään joukkueita, vaan mukana on myös Karhu Basket ja Salon Vilpasta (numeroin 111-76!)


Seagulls kannattaa ehdottomasti katsastaa. Kyseessä on erinomainen koripallojoukkue, jollaisen toivoisi näkevän Suomesta jossain vaiheessa myös eurosarjoissa. Shawn Huff, Tuukka Kotti, Antti Kanervo ja Timo Heinonen muodostavat suomalaisrungon, jonka täydentävät neljä vahvistusta sekä ´99-syntynyt Ricky Waxlax.


Otteluparit Suomen cupissa ovat:


  • Pe 10.1. BC Nokia – Helsinki Seagulls

  • La 11.1. Tampereen Pyrintö – Salon Vilpas


Jos BC Nokia voittaa, niin Suomen cupin loppuottelu pelataan lauantaina 25.1.


BC Nokia ja Helsinki Seagulls kohtaavat Suomen cupin ottelussa perjantaina 10.1. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla.


Kataja palaa Nokialle sunnuntain kotiotteluunVuosi käynnistyi Näätien osalta kotivoitolla Kataja Basketia vastaan viikko sitten ja joensuulaiset matkustavat pikaiseen takaisin Nokialle hakemaan revanssia.


Viime perjantaisessa kohtaamisessa Näädät veti pidemmän korren loppunumeroin 102-94. Nokialaiset johtivat ottelua parhaimmillaan 16 pistettä, mutta toisella puoliajalla joensuulaiset kirivät ja kirivät vielä johtoonkin, mutta lopussa Stacy Davis ja Ladarius Tabb olivat kultaa kotijoukkueelle.


Tässä välissä Kataja ehti isännöidä kotivoiton Salon Vilppaasta niukasti pisteellä 89-88. Kataja pelasi pitkälti samalla kokoonpanolla kuin Näätiäkin vastaan. Aapeli Alanen oli kuitenkin GTD-merkinnällä ottelussa, mikä tarkoittanee, että Aapeli voidaan nähdä taas Nokian palloiluhallin parketilla sunnuntaina – tosin vastustajan pelipaidassa.


BC Nokia ja Kataja Basket kohtaavat Korisliiga-ottelussa sunnuntaina 12.1. klo 17:00 Nokian palloiluhallilla.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.