top of page

Näätien seuraava koetinkivi on Kouvot – donkkikunkku Jordan Kilganon tavattavissa puoliajalla

Päivitetty: 15. lokak. 2022


BC Nokia hakee puhtaalle pelilleen jatkoa lauantaina 15.10. klo 16:00 Nokian palloiluhallin kirkkaiden valojen alla Kouvoja vastaan. Nokia saa lauantain kotiotteluun erityisen vieraan, kun donkkikuningas Jordan Kilganon saapuu Nokian palloiluhallille yhdessä yhteistyökumppanimme Walkaway Sportsin kanssa.


Missä mennään?


Moni ei varmaan olisi uskonut, että Korisliigan neljännen pelin kohdalla Näädät on sarjakärjessä ja vielä ainoana tappiottomana joukkueena. Se on kuitenkin totuus, kun nokialaiset ovat vastoinkäymisistään huolimatta raataneet ja rehkineet kolme voittoa.


Loukkaantumistupa on kuitenkin edelleen vilkas. Pitkäaikaistoipilas Antti Ahonen on edelleen poissa, mutta myös Perrion Callandret ja Johnathan Stove ovat GTD 25% -merkinnöillä kokoonpanossa eli he todennäköisesti eivät pelaa ottelussa.


Näätien loukkaantumisraportti (suluissa arvioitu paluu pelikentille viikoissa mitattuna): Antti Ahonen (10+).


Jordan Kilganon


Nokialaisyleisö saa kotiotteluun erityisvieraan, kun ammattilaisdonkkaaja Jordan Kilganon saapuu Nokian palloiluhallille yhdessä yhteistyökumppanimme Walkaway Sportsin kanssa.


Kilganon on ehkä koko maailman tunnetuin donkkaaja, joka saa elantonsa osallistumalla erilaisiin donkkikilpailuihin. Esimerkiksi TikTokissa Kilganonilla on tällä hetkellä 1,6 miljoonaa seuraajaa.Kilganon on tavattavissa ottelun puoliajalla. Faneille hän jakaa nimikirjoituksia ja yhteiskuvia. Lisäksi ottelun jälkeen hän pitää omat avoimet donkkiharjoitukset palloiluhallilla, joita yleisö saa jäädä seuraamaan.Kouvot, Kouvola


Jos Näätien alkukausi on ollut, tuloksista huolimatta, karikkoinen, niin on myös Kouvojen. Kesällä loukkaantunut Hannes Pöllä on poissa, minkä lisäksi Henri Permanto loukkaantui juuri ennen kauden avausta ja edellispelissä Korihait vastaan toipilaaksi joutui myös Ilmari Toikkanen.


Näätiä vastaan Deshon Taylorin, Quanterrius Jacksonin ja Daniel Rantapajun esiintymiset ovat vielä perjantaina epävarmoja.


Kouvojen saldo on tästä kaikesta huolimatta yksi voitto ja kaksi tappiota. Avausottelussaan Kouvot taipui KTP-Basketille, toisessa kouvolalaiset voittivat Lahti Basketballin ja viikko sitten perjantaina Korihait oli vahvempi.


Mielenkiintoisin pelaaja: Joel Mäntynen


Vastoinkäymiset ovat usein näytönpaikka niille, joiden rooli ei aiemmin ole ollut niin suuri. Kouvojen kolmessa ensimmäisessä ottelussa suomalaispelaajista vauhdissa on ollut 20-vuotias Joel Mäntynen, joka on rehkinyt yli 32 minuuttia ottelua kohden.


Kolmatta kauttaan Korisliigassa pelaava Mäntynen on kiittänyt ja kuitannut: tuloksena on 12,3 pistettä, 3,7 levypalloa ja 0,7 syöttöä ottelua kohden.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Kouvot la 15.10.2022 klo 16:00 @ Nokian palloiluhalli

  • Ottelua isännöi K-Supermarket Löytis

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page