Näätien perjantaisavottana tappioputken katkaissut Kobrat


Lisää pohjanmaalaisia nähdään Nokialla, kun juuri Karhu Basketin selättänyt BC Nokia saa perjantai-illaksi 29.11. klo 18:30 vieraakseen seitsemän pelin tappioputken tiistaina katkaissut Lapuan Kobrat.


Kobrilla on takanaan harmaa marraskuu, jonka aikana tappioputki todellakin ehti venyä jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Valonpilkahdus nähtiin tiistaina, kun Kobrat voitti kotikentällään Ura Basketin 102-85. Ottelun jälkeen päävalmentaja Ville Turja kertasi voiton merkitystä: ”En ole nähnyt hymyjä hetkeen. Nyt näin, kun kävin kopissa.


Vaikkei Kobrien joukkue ole menestyksellä juhlinut lähiaikoina, niin yksittäisiä huippusuorituksia ollaan nähty. Antto Nikkarinen (11,7/4,5/7,6) painoi KTP-Basketia vastaan 12.11. tripla-tuplan ensimmäisenä suomalaisena koko Korisliigan historiassa.


Vahvistusosastolla Jordan Capps (24,2/6,1) taas on etunenässä hamuamassa Korisliigan pistekuninkuutta. Cappsin voi sanoa jo olevan selkeässä johdossa, kun Ura Basketin Stephaun Branch on liki neljän pisteen päässä 20,2 pisteen keskiarvolla.


Meillä on alla todella hieno voitto tiistailta, jolloin me olimme täynnä energiaa. Nyt haaste on Lapua, joka pystyy laittamaan paljon pisteitä taululle, jos vastustaja lipsuu puolustuksessa. Nikkarinen on uskomaton jakelemaan syöttöjä ja Capps kykenee kantamaan isonkin pistetaakan. Yksinkertaisesti meillä pitää olla samanlainen intensiteetti kuin tiistaina. – Greg Gibson

Näädät pääsi näyttämään tiistaina Karhu Basketia vastaan, mihin täksi kaudeksi koottu nuorekas duunarijoukkue parhaimmillaan pystyy. Hiellä ja heittäytymisellä pystyy ilmeisesti hallitsemaan miltei koko peliä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanutta joukkuetta vastaan.

Ja perjantaihuuman jälkeen kotiherkku jää hetkeksi sivusuun. Kobrat-ottelun jälkeen seuraavaa kotiottelua joudutaan odottamaan kaksi viikkoa – 13.12. asti, jolloin vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
Adidas-Logo-6-copy.png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 BC Nokia Näädät Oy.