top of page

Näätien perjantaisavottana tappioputken katkaissut Kobrat


Lisää pohjanmaalaisia nähdään Nokialla, kun juuri Karhu Basketin selättänyt BC Nokia saa perjantai-illaksi 29.11. klo 18:30 vieraakseen seitsemän pelin tappioputken tiistaina katkaissut Lapuan Kobrat.


Kobrilla on takanaan harmaa marraskuu, jonka aikana tappioputki todellakin ehti venyä jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Valonpilkahdus nähtiin tiistaina, kun Kobrat voitti kotikentällään Ura Basketin 102-85. Ottelun jälkeen päävalmentaja Ville Turja kertasi voiton merkitystä: ”En ole nähnyt hymyjä hetkeen. Nyt näin, kun kävin kopissa.


Vaikkei Kobrien joukkue ole menestyksellä juhlinut lähiaikoina, niin yksittäisiä huippusuorituksia ollaan nähty. Antto Nikkarinen (11,7/4,5/7,6) painoi KTP-Basketia vastaan 12.11. tripla-tuplan ensimmäisenä suomalaisena koko Korisliigan historiassa.


Vahvistusosastolla Jordan Capps (24,2/6,1) taas on etunenässä hamuamassa Korisliigan pistekuninkuutta. Cappsin voi sanoa jo olevan selkeässä johdossa, kun Ura Basketin Stephaun Branch on liki neljän pisteen päässä 20,2 pisteen keskiarvolla.


Meillä on alla todella hieno voitto tiistailta, jolloin me olimme täynnä energiaa. Nyt haaste on Lapua, joka pystyy laittamaan paljon pisteitä taululle, jos vastustaja lipsuu puolustuksessa. Nikkarinen on uskomaton jakelemaan syöttöjä ja Capps kykenee kantamaan isonkin pistetaakan. Yksinkertaisesti meillä pitää olla samanlainen intensiteetti kuin tiistaina. – Greg Gibson

Näädät pääsi näyttämään tiistaina Karhu Basketia vastaan, mihin täksi kaudeksi koottu nuorekas duunarijoukkue parhaimmillaan pystyy. Hiellä ja heittäytymisellä pystyy ilmeisesti hallitsemaan miltei koko peliä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanutta joukkuetta vastaan.

Ja perjantaihuuman jälkeen kotiherkku jää hetkeksi sivusuun. Kobrat-ottelun jälkeen seuraavaa kotiottelua joudutaan odottamaan kaksi viikkoa – 13.12. asti, jolloin vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page