Näätien pelit jatkuvat sunnuntaina Kouvolassa


BC Nokian ottelut jatkuvat sunnuntaina 27.1. Kouvolassa, kun Näätiä vastaan astelee kotijoukkue Kouvot, joka taistelee yhtä monella voitolla samoista sarjasijoituksista. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihteeltä.

Kouvot ehti jo porskuttaa joulun jälkeen kolmen ottelun voittoputkessa, enteillen vahvaa kevätkautta, mutta sarjaohjelma osoittautui kovaksi. Ensin tuli tappio ylivoimaisesta sarjakärjestä Salon Vilppaasta, sitten Kymenlaakson derbyssä KTP-Basketille, voitto kotona Helsinki Seagullsista ja keskiviikkona tappio hallitsevasta mestarista Karhu Basketista.

Kun Nokiallakin on ollut vaikeita aikoja, niin sekä Kouvot että Näädät ovat kymmenellä voitolla sijoilla 5. ja 7. Korihait pääsi yllättämään Näädät viime keskiviikkona, joten pudotuspelejä ajatellen edessä on tärkeä koitos.

– Puolustuksen intensiteettiä pakko pystyä parantamaan keskiviikosta ja toivottavasti saadaan sitä kautta myös juostua muutama helppo kori, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.

Vielä lauantaiaamuna Kouvot ei ole julkaissut sunnuntain kokoonpanoaan, mutta ainakaan Karhua vastaan David Gonzalvez (12,5/2,3) ei pelannut. Loput ulkomaalaisnelikosta muodostavat Jeremy Morgan (11,0/4,0), Elbert Matthews (11,3/2,6) ja yksi Korisliigan kovimmista pistetykeistä Brian Asbury (19,3/6,8).

Kouvojen suhteen katseet kuitenkin menevät pakollakin suomalaisedustukseen. 36-vuotias Ville Kaunisto (11,1/7,8) tuo kokemuksellaan ja heittotaidollaan ongelmia, Tuomas Hirvonen (8,6/2,5/4,9) ja Severi Kaukiainen (6,3/1,1) huolehtivat pelinrakennuksesta, kun taas Vili Nyman (2,9/2,8) ja Teemu Knihtinen (6,4/4,4) hääräävät laiturintonteilla.

Huhujen mukaan Alakulma ei ole järjestämässä fanimatkaa Kouvolaan, joten viritä taajuutesi Kymenlaakson suuntaan sunnuntaina 27.1. kello 17:00. Tunnelmaan taas voi virittäytyä esimerkiksi katsomalle edellisottelun koosteen.


Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.