top of page

Näätien pelit jatkuvat sunnuntaina Kouvolassa


BC Nokian ottelut jatkuvat sunnuntaina 27.1. Kouvolassa, kun Näätiä vastaan astelee kotijoukkue Kouvot, joka taistelee yhtä monella voitolla samoista sarjasijoituksista. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihteeltä.

Kouvot ehti jo porskuttaa joulun jälkeen kolmen ottelun voittoputkessa, enteillen vahvaa kevätkautta, mutta sarjaohjelma osoittautui kovaksi. Ensin tuli tappio ylivoimaisesta sarjakärjestä Salon Vilppaasta, sitten Kymenlaakson derbyssä KTP-Basketille, voitto kotona Helsinki Seagullsista ja keskiviikkona tappio hallitsevasta mestarista Karhu Basketista.

Kun Nokiallakin on ollut vaikeita aikoja, niin sekä Kouvot että Näädät ovat kymmenellä voitolla sijoilla 5. ja 7. Korihait pääsi yllättämään Näädät viime keskiviikkona, joten pudotuspelejä ajatellen edessä on tärkeä koitos.

– Puolustuksen intensiteettiä pakko pystyä parantamaan keskiviikosta ja toivottavasti saadaan sitä kautta myös juostua muutama helppo kori, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.

Vielä lauantaiaamuna Kouvot ei ole julkaissut sunnuntain kokoonpanoaan, mutta ainakaan Karhua vastaan David Gonzalvez (12,5/2,3) ei pelannut. Loput ulkomaalaisnelikosta muodostavat Jeremy Morgan (11,0/4,0), Elbert Matthews (11,3/2,6) ja yksi Korisliigan kovimmista pistetykeistä Brian Asbury (19,3/6,8).

Kouvojen suhteen katseet kuitenkin menevät pakollakin suomalaisedustukseen. 36-vuotias Ville Kaunisto (11,1/7,8) tuo kokemuksellaan ja heittotaidollaan ongelmia, Tuomas Hirvonen (8,6/2,5/4,9) ja Severi Kaukiainen (6,3/1,1) huolehtivat pelinrakennuksesta, kun taas Vili Nyman (2,9/2,8) ja Teemu Knihtinen (6,4/4,4) hääräävät laiturintonteilla.

Huhujen mukaan Alakulma ei ole järjestämässä fanimatkaa Kouvolaan, joten viritä taajuutesi Kymenlaakson suuntaan sunnuntaina 27.1. kello 17:00. Tunnelmaan taas voi virittäytyä esimerkiksi katsomalle edellisottelun koosteen.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page